Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold
üzenetére
Azok a megadott Mbit/s értékek legfeljebb labor körülmények között érhetők el
Ezt tudom, ezért néztem azt a sebességet, amit a gyakorlatban tud az én hEX-em (117.6-os sort) egyébként 125-130 körül van a plafon (Speedtest.net-el, tehát VPN+NAT).
Ez csak az általam megadott feladatokra kell, szóval ez is bőven elég, de mint mondtam, ez a fő router lenne a csillag középpontja, tehát innen lenne kihúzva az összes tunnel, ezért egy kicsit erősebbnek kéne lennie, hogy minden hEX tudja a saját maximumát ami kapcsolódik rá és közben ne menjen az itthoni net minőségi rovására.Gondoltam én is arra, hogy egy mikro szervert veszek helyette, amin csak a WG futna, de az is annyiba lenne mint egy 5009 és másra úgysem nagyon használnám a szervert és a routert is jobban szeretem nyomogatni mint a linuxot, szóval ezt elvetettem.
Ha találnék egy 4011 vagy 5009-et használtan jó áron, akkor valószínűleg lecsapnék rá. Sajnos most nem igazán találok semmit a kínálatban, csak WiFi-s 4011-et, de az meg nekem feleslegesen feláras.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi