Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Na, örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel, már tényleg kezdtem elhinni, hogy velem van a baj

Nekem most is volt egy kirohanásom, mert egy Cisco-nál több WAN és LAN esetén a NAT és a routing kezelése egyszerűbb és ésszerűbb is, Mikrotik annyi paraméterből amennyi a Cisco-nak elég ilyen esetben, azt sem tudja mit csináljon, még kell mark routing, preouting stb... mint ha az egész fejlesztői gárda bohócokból állna és halvány lila fingjuk sem lenne a protokollokról, amit integrálnak a ROS-ba.
Nekem még LTE-hez nem volt szerencsém, pedig kipróbálnék már egy olyat is, csak igen, Mikrotik-nél elvileg az is egy varázslat azt hol sikerül, hol nem
Mekkora sávszélesség? Mert néha használtan kerülnek fel pl. Cisco 892SFP routerek meg hasonlók egész jó áron, sőt felujitottcisco.hu nem tudom mennyire megbízható, de elég jó áron van ott is, ilyen ~600 Mbit/s-t ki tud NAT-olni és ahhoz képest még egész kis kompakt mérete van és a fogyasztása sem túl sok, persze gigás sebességnél már igen, sokkal komolyabb router kell CIsco téren sajnos, ilyen téren kicsit fejlődhetnének, más téren viszont különösebben nincs probléma a Cisco-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 5070 MT, i5-9500, 16GB RAM/256GB SSD, DVD-RW, garancia, számla!
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold