Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Udv a klubban
nekem is nemreg volt egy kirohanasom, mert 20+ vagy nem is tudom mar hany ev cisco tapasztalattal a hatam mogott a mikrotik egy ocskavas. En is azt hittem, hogy a tobbi szerencsetlen szappantartohoz kepest vegre egy doboz aminek kozepkategorias ara van es cserebe a feature-ok benne vannak. Hat, benne, de olyan lutri az egesz. Nemreg az LTE-vel szenvedtem, vegul rendszeres reboot lett a dologbol, ami azert eleg szanalmas, ha ugy nezem. Most ket napja eppen egy ipsec kapcsolat szakadozik nekem is. Egy olyan ipsec kapcsolat ami kb evek ota stabilan megy, nem kellett hozza nyulni, most hirtelen ket napja kezzel ki kell torolnom az active peer-eket es hagyni ujra felepulni.Visszaternek a ciscora, csak az a baj, hogy a savszelesseg amit ki kell szolgalni csak akkora cisco cuccal megy, ami befuti a szobat, az meg nem tesz jot a villanyszamlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- Teufel M220F 4-8 ohm, 140 watt
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Anker Soundcore Motion X600 garancia 2026. 06. 24. 50 watt
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem is nemreg volt egy kirohanasom, mert 20+ vagy nem is tudom mar hany ev cisco tapasztalattal a hatam mogott a mikrotik egy ocskavas. En is azt hittem, hogy a tobbi szerencsetlen szappantartohoz kepest vegre egy doboz aminek kozepkategorias ara van es cserebe a feature-ok benne vannak. Hat, benne, de olyan lutri az egesz. Nemreg az LTE-vel szenvedtem, vegul rendszeres reboot lett a dologbol, ami azert eleg szanalmas, ha ugy nezem. Most ket napja eppen egy ipsec kapcsolat szakadozik nekem is. Egy olyan ipsec kapcsolat ami kb evek ota stabilan megy, nem kellett hozza nyulni, most hirtelen ket napja kezzel ki kell torolnom az active peer-eket es hagyni ujra felepulni.
ekkold