- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
tag
válasz
grabber #23899 üzenetére
Szia,
ne erts felre, halas vagyok az otletert, illetve a tanacsert. De pontosan azert tettem mikrotik eszkozt az LTE vegere, hogy ne kelljen ilyen barkacsolasokat csinalnom. Mar a napi 1 reboot is feszegeti a hatarokat. Ettol meg a tenda is jobb volt, ami eveken keresztul logottt az LTE-n ujrainditas vagy barmi nelkul es teljesen jol mukodott.
Miert szedtem ki? Mert tavolrol nem menedzselheto, kellett valami ami VPN kepes. Azt gondoltam, hogy egy mikrotik van olyan szinten, mint egy huszezer forintos szappantarto.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest