- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni.
Van egy régóta működő script, ami megcsinálja az exportot, majd feltölti FTP-re.
Viszont 7.14.3 óta nem megy, a logban annyi látszik, hogyUpload to 192.168.2.3 FAILED: cannot open file: No such file or directory
A fájl nulla bájt hosszúsággal látszódik a szerveren.
Ugyanez a script csak backup-al, simán lefut.Változott valami, ami felett elsiklottam?
###### months array:local months ("jan","feb","mar","apr","may","jun","jul","aug","sep","oct","nov","dec");###### get time:local ts [/system clock get time]:set ts ([:pick $ts 0 2].[:pick $ts 3 5].[:pick $ts 6 8])###### get Date:local ds [/system clock get date]###### get system name:local sysname [/system identity get name];###### create filename:local filename ([$sysname]."-".[$ds]."-".[$ts].".rsc")###### create backup file/export file=$filename;###### upload file via FTP/tool fetch address=192.168.2.3 src-path="$filename" user=user mode=ftp password=pass dst-path=("mentes/mikrotik/$filename") upload=yes
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold