-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Én nagyon basic szinten kezelem a mikrotik-et, szóval előre is elnézést kérek a lámaságért.
Szóval már korábban kérdeztem, hogyan lehetne egy IP cím forgalmát korlátozni. Most sikerült egy "tesztkörnyezet" összeraknom, ahol próbálgatni szeretném a queue-t, de valamiért nekem egyáltalán nem csinál semmit.
Szóval a felállás az, hogy arra az aljzatra, amire a "védeni kívánt" plc volt radugva, ráakasztottam a hapac3 egyik portját, és egy másik portjára pedig a plc-t dugtam rá. Majd létrehoztam egy bridge-t, amiben a két port van. Így most kvázi ugyan úgy megy a kommunikáció, ahogyan eddig is ment. Innen szerettem volna azt megcsinálni, hogy korlátozom a "bejövő" csomagok számát egy bizonyos IP cím tartomány felől. De a simple queue-t hiába állítgatom a stat-jában nincs is forgalom.
Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nők, nőügyek (18+)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Borderlands 4
- BMW topik
- További aktív témák...
- EliteBook 840 G8 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular, 49 mm-es natúr titántok, kék-élénkkék Terep pánt S/M
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4 / 8gb ddr4 / 250 gb Nvme
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest