-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZOLI72
csendes tag
Valószínűsítem, hogy ez az új irány, elég sokminden kerül ezzel a fő ágba vissza, megpersze az eddigi javítások is. Nem várnám, hogy régi hibák visszajönnek, de a fő routerem (rb5009) többször is említésre kerül a változásoknál (bár az IPv6-ot és a swith chip-et sem használom még).
Én nem tettem fel sehova rc-ket, de bizonytalan vagyok egy ekkora váltásnál, 7.1 elején iszonyatot szívtam, drága tégla lett volna hathatós segítség és netinstall nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest