- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz
bambano #1696 üzenetére
Köszönöm sokat segítettél. A VLAN okozta a galibát.
Az nem világos, hogy miért töröljem a tűzfal szabályokat? A wiki nagyon sokat ír le, hogy miket kell beállítani, ha meg akarom védeni a belső hálózatomat, meg az oktatóm is akinél voltam képzésen ő nála is volt vagy 30-40 szabály
.
Bár azt a gyorstalpalós képzéseket inkább hagyjuk. Megcsináltam az MTCNA-t és a MTCTCE-t is, de, hogy őszinte legyek tudásban nem adott annyit mint amennyit vártam.
A segítségeddel most sikerült bekonfigurálnom, a két szerver nem látja egymást, de minden más hálózatban lévő eszköz tud egymással kommunikálni.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest