- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
ekkold #16890 üzenetére
Többször szóba került, hogy miért használok ilyen IP címet. Akkor is és most is csak azt tudom írni, hogy minden működik szóval miért ne. Amint gondom lesz belőle átállok. Az egész beállítást ez alapján csináltam. Mivel a leírásban csak 1 szerver-klinens kapcsolat van így a másodikat magamtól csináltam. Szóval akkor az 1-es interface tételezzük fel jó. Mi legyen a másodiknak a címe/tartománya? Mert teljesen belekeveredtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest