Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz Marcelldzso #16212 üzenetére

Igen, volt rajta, amit először tagadtak (illetve azt mondták ez nem érinthet !), csak az NTP kliens sem ment, ami után kiderült, hogy ja de, az NTP-t azt szűrik :D, majd utána kértem, hogy legalább test ből kapcsoljuk ki a DDOS (elvileg az én vps-t védő) szűrést. Most minden működik.

A fizetési rendszer is furcsa, pl prepaid feltöltöd az egyenleged, ahonnan fizethetsz szolgáltatást, pl van 10 nap, 14 nap, 30 nap, majd 30 napokkal bővítheted, így nem tudtam 1 évet kifizetni, csak 360 napot ?! Minél hosszabb időt fizetsz annál olcsóbb.

A prepaid feltöltés egy teljesen más kft-n keresztül megy, én kértem díjbekérőt, azt elutalva is rávezették az egyenlegre, de nekem kellett a felületükön az egyenlegből ráaktiválni a szolgáltatásra.

Magánszemélyeknek biztos jó és kényelmes, nincs áfa, mert alanyi adómentes, illetve aki akar a hétvégére egy játékszervert, amit aztán majd megszüntet, annak biztos tuti ez a fajta módszer, hogy 10 napot is lehet fizetni.

Van 3 nap teszt időszak, ez viszont tetszik, fel tudod telepíteni, beállítani, ha működik akkor pedig fizetni.

Új hozzászólás Aktív témák