- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
DarkByte #15215 üzenetére
szia
- hairpin NAT menni fog. a különböző licence levelek közti különbséget itt találod
- ez a NAT boost szerintem a Mikrotik-féle Fast Track Connectionnel lehet egyenértékű, a beállítását itt írta meg egy kolléga
nekem is ac3-am van, üzemeltetek itthon szervert, nem futottam még bele olyan problémába, ami a router képességei miatt bukkantak volna fel.- jepp, ezeket mind tudja, SSH, telnet, WebFig, mobilapp és a Winbox - én személy szerint utóbbi preferálom. parancssoros kapcsolatról annyit tudni érdemes, hogy saját szintaxisa van a routerOS-nek, nem bash vagy hasonló shell fut rajta. ha használni szeretnéd, érdemes előbb utána nézni, egyébként nem egy bonyolult dolog.
- igen tud PoE-t fogadni és továbbadni is, én egy hap ac2-t táplálok meg vele. nem-Mikrotik eszközt nem próbáltam még megtáplálni, de itt a kézikönyv vonatkozó része, nézd át
amit érdemes tudni - és ez általános Mikrotik dolog - hogy WiFiben nem feltétlen erősek, tehát ha egyébként elégedett vagy az Archerrel, akkor access pointnak érdemes lehet meghagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest