- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
Sziasztok Guruk!
Sajnos nem nagyon értek a Mikrotik kütyükhöz, ezt előrebocsátom. Van egy 2017. vásárolt Powerbox Pro router nálam. Eddig bridge módban ment évekig (kültéren kellett neki jelet erősíteni). Aztán próbaképp szoftvert frissítettem rajta. Innentől kezdve instabillá vált. A rá kötött AP-t hol látta, hol nem. A hálózatra is kiszórt valamit, mert a fő routeren is elment néha az internet. Webes felületen pedig néha nem tudok egy-egy menüre kattintani, nem csinál semmit. Próbáltam gyári resetet, Netinstall-lal újrainstalláltam többféle (köztük a régebbi) firmware-t. Egyszer megjavult egy kis időre a következő áram ki-bekapcsolásig, mert onnantól megint meghülyült. Szerintem áramkör hibás és kuka, vagy tudok esetleg még tenni valamit vele szoftveresen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Androidos fejegységek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest