- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Okay, csak hát SwOS alatt garantált, hogy ez még működik is, méghozzá jól.
RouterOS esetében meg olyan mint a kutya vacsorája: ha van, akkor örülünk neki és kb. ennyi.
De én nem erőltetném, főleg a mostani hardware felhozatal és árak mellett.Persze megvan ennek a fordítottja is, én már jártam úgy, hogy kaszát kapát eldobni, egy elfüstölt táp okán azonnal eszközt kell cserélni. Igen ám, de éppen csak CRS volt kéznél.
Nos, az IPsec kapcsolattal megspékelt performancia adatait ennek a rendszernek csak halálon napján fogom publikálni, mert különben ti fel fogtok jelenteni emberiesség elleni bűncselekményért.
Mondjuk talán jogos is lenne, tényleg sok ez egy érző szívű embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 105.000ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold