- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Zwodkassy #11126 üzenetére
Az a baj, hogy annyira nem, mert alap hálózati képességekben (NAT, Routing stb.) nem kaptunk erősebb hardvert, hiába változott a SoC, csak a WiFi része javult, meg a memóriakezelés, illetve vele együtt a memória is bővült, de az nem számottevő, a WiFi sincs rendesen kihasználva ahogy elnéztem, ezzel az LTE modemmel meg végképp nem sok értelmét látom, főleg hogy legtöbb helyen a beltéri lefedettség annyira szar, hogy szinte használhatatlan, csak ilyen pár megabit csordogál lefele, felfele meg szinte semmi és akkor még nem is beszéltem azokról, akiknek ugye csak LTE áll rendelkezésre és még kint/kültéren is alig fogható a jel, ugye vannak itt páran, akik nemrég írtak ezzel kapcsolatban, szóval ez is szinte csak egy nagyon kis felhasználói réteget fed le hasznosan, főként azokat akik mondjuk nagy városban és mondjuk panelban laknak, de panelba meg lassan mindenhol beviszi a Telekom, DIGI stb. az optikát, amihez meg mondjuk nem a legizmosabb, szóval ez max. backup netes megoldásnak jó, de arra egy hAP ac² olcsóbb megoldás egy szolgáltatói USB modemmel, meg esetleg egy 2-5 méteres USB kábellel, amivel jobb helyre is teheti külön a stick-et és nem kell az egész routert áthelyezni ha nem jó a térerő.
Persze lehet csak én nem látom értelmét, de ha valaki betudja mutatni pozitívabban, akkor hajrá, nyitott vagyok mások véleményére, elvégre itt a hardvereket is ki lehet beszélni, nem csak a szoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon DSLR topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- Házimozi haladó szinten
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő