- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Szerintem ha az eszköz frekit is vált, (vagy más az ssid), stb, akkor nem lesz folyamatos a kapcsolat, azaz a váltásnál újból kap pl dhcp-n ip-t. Ez szerintem még capsmannel is igy van, mert maga az eszköz fogja kezdeményezni ezt, neki az a hálózat NEM ugyanaz. Bár ezt nem próbáltam.
Capsmanban azonos profilt használva, az én eszközeim úgy váltanak a cap-ok között, hogy nem szakad meg a kapcsolat, pl. ping folyamatos, stb. Sőt, nem is látszik több eszköznek sem windows, sem android alól."
Az én tapasztalataim szerint akár Winfows akár Driod alól nézve egy hálózatnak látja a CAPsMAN-os hálózatot (még eltérő freki mellett is). Igaz, ezt CAPsMAN Forwarding üzemmódban néztem. Bár számomra ez logikus is lenne (minden kérdésre akad, egy könnyen érthető, téves válasz :-), hisz ilyenkor a kliensek minden egyes AP-t úgy látnak, mintha az a központi egység lenne, ugyanis minden egyes CAP a CAPsMAN saját virtuális interfésze.
Azért majd egy PING folyamatosságot letesztelek :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest