- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Otthonra teljesen felesleges barnilyen talpas vagy boomarmos mikrofon, foleg ha home office a cel.
En irodaban es home officeban is Fiio EH3NC t hasznaltam sokaig, teamsre, skypera ilyenekre. Zart wireless fejes mikrofonnal, ecelra turheto mikrofon minoseggel. Uj ara kb 75K,olcsobb mint amiket irtal.De mivel at akarok allni twsre, igy inkabb feldobtam hardveraprora. Itthonra inkabb vezetekes felallast epitettem ki, Phillips X2HR + Vmooda Boompro + Focusrite scarlett 2i2
Alapesetben zenehez, jatekhoz az interfacen keresztul hasznalom mindket kompomesnt, notebookrol home officeozva meg direktbe rakotom a fejest/mikit a noti jackes headset csatijarw is
Kecske/kaposzta esete
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest