- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
-
bendzso
senior tag
válasz
konyi79 #2741 üzenetére
Ez alapján az UPS eljön érte Magyarországra is (legalábbis Németországból rendelt gép esetén).
-
Gusztáv
addikt
válasz
#02683648 #2515 üzenetére
Szia, nekem MS Band 1-el van tapasztalatom, ami USA-n és UK-n kívül hivatalosan sehol nem forgalmaznak. Ehhez képes már 4x cserélték magyar címről feladva. Ha be van regisztrálva a gép az MS accountod alá, akkor jelzed a szerviz igényt, nyomtatsz egy UPS szállító papírt és igényelsz egy futárt az ups oldalán. Becsomagolod, futár elviszi, majd visszahozza. Szuperül megy az egész.
-
Ganz-[HUN]
addikt
sziasztok
Na kaptam a microsoft-tól egy UPS-es feladócuccot.
Mikor fog jönni érte a futár? Mennyi időm van összecsomagolni? Ha nem jön, meg kell rendelni? -
Beetlejuice
tag
Sziasztok!
Vettem en is egy USA Surface 3-at. A kijelzon, bekapcsolt allapotban lathatalan, kor alaku nyom volt lathato, nagyon halvanyan (ha megfeleloen a feny forditotta az ember, akkor lehetett eszrevenni). Nagyon nem voltam kiborulva tole, de azert bereggeltem a support oldalra, hogy szerintem a gyartasnal a tapadokorong, amivel berakjak a kijelzot, nyomot hagyott rajta. Kuldtek a UPS-t, elvittek 1 nap alatt Nemetorszagba, es masnap kuldtek egy vadi uj keszuleket (mindezt usa garival). Eleg korrekt...Tudom, hogy masok is irtak mar, hogy sikerult usa gepet reszeit gariztatni, de full tablet csererol meg nem volt szo, szoval gondoltam erdekes lehet.
-
bon
őstag
Egy kis helyzetjelentés a billentyűzet meghibásodásomról. A myservice.surface.com oldalon bejeletettem a hibát, kértem szervízelést. Készült egy elszállítási igény, ups címkével. Másnap kértem csomagfelvételt az ups-től. Tegnap már Németországban a küldési címen volt. Várom a visszaérkezését.
-
pzstm
titán
ismerős múlt héten kedd délelőtt egy factory resetet tolt a Surface2-n, aztán elfelejtette, hogy 8%-on volt, közben lemerült.
Hiába dugta rá töltőre bootlopos lett. Ausztriában vásárolta velem együtt, írt online chatnek.
Délután 15-kor jött UPS futár házhoz érte még aznap, ma pedig kapott egy újat
-
joebacsi
csendes tag
Szia,
Nekem majdnem volt gariztatás (Surface Pro). Miután megkapta a type-covert (kb 3 hetesen), a harmadik-negyedik használat után már nem érzékelte a billentyűzetet.
Ami nagyobb probléma volt, hogy a tollat sem. A windows is csak "touch-screen"-nek látta a képernyőt, a "pen" az eltűnt. Emellett nem működött a hardveres windows gomb sem, bár ez annyira nem érdekelt.
Teljesen legyalult hard-reset sem segített, hasztalan volt a teljes lemerítés/egyéb rá-voodoo-zás, így már szinte biztos voltam benne, hogy hardveres probléma.
Találtam pár srácot MS fórumon, akiknek hasonló gondja volt, ebből nagyrészük visszakocogott MS store-ba, és rögtön kicserélték nekik egy másikra.
Beszéltem indiával is, ott is az volt a konklúzió, hogy ez garis csere.Ugye nálunk innen a balkánról ez egy picikét macerásabb, de annyira azért nem vészes: csak kell egy ismerős osztrák címmel, neki kell kijuttatni és oda hozza-viszi az MS UPS-el, átvállalt szállítási költséggel.
(Az én gépem UK, az enyémet oda vitték volna akárhonnan, ahol van support)Le volt már minden beszélve osztrák ismerőssel, UPS szállítási idővel, már majdnem teljesen bedobozolt surface-el, és már beletörődtem, hogy másfél hétre kiesik a gép.
Ekkor egy orosz srác beírta az MS fórumra, hogy érdemes lenne megpróbálni egy picit agresszívebb lemerítéssel, mert az megold mindent.Nagyon nem hittem benne, de miután kilőttem registry-ből a win8 akku biztonsági szarjait (low-critical battery), 10%-nál rányomtam valami erőforrászabáló játékot, aztán mikor meghalt, hagytam egy fél napig és mikor újra bebootolt, tényleg helyrejött a mocsok. Volt megint toll, billentyűzet, windows gomb, beépített malájkuva funckció, így mégsem lett gariztatás
Ha valakit érdekel, akkor itt vannak a story részletei.
Ez volt kb. két hónapja, azóta minden pöpec, pedig dolgoztatom ezerrel.
Nálam simán bevált 4-in-1 gépnek (desktop, laptop, tablet, JEGYZETFÜZET!, rohadtjó, hogy akármikor felszkeccselhetek bármit és reccenésmentesen pörgeti a félmillió soros excel-eket és megvan mindenem egy helyen.
Üzemidő sem vészes, bár az új szériával jövő akksis billentyúzetet majd valószínűleg megkapja, de sztem nem váltok a haswell-es utódra.
Ha gyakorlati kérdésed lenne még, tedd fel nyugodtan, bántóan kevés itthon a pro tulaj, pedig remek ketyere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest