Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beetlejuice
tag
Sziasztok!
Vettem en is egy USA Surface 3-at. A kijelzon, bekapcsolt allapotban lathatalan, kor alaku nyom volt lathato, nagyon halvanyan (ha megfeleloen a feny forditotta az ember, akkor lehetett eszrevenni). Nagyon nem voltam kiborulva tole, de azert bereggeltem a support oldalra, hogy szerintem a gyartasnal a tapadokorong, amivel berakjak a kijelzot, nyomot hagyott rajta. Kuldtek a UPS-t, elvittek 1 nap alatt Nemetorszagba, es masnap kuldtek egy vadi uj keszuleket (mindezt usa garival). Eleg korrekt...
Tudom, hogy masok is irtak mar, hogy sikerult usa gepet reszeit gariztatni, de full tablet csererol meg nem volt szo, szoval gondoltam erdekes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest