- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
-
danilla
őstag
- gyorsabb a note 8 mint a surface. A "régebbi" atommal (vivotab smart) pariban van a surface rt, de az új atom gyorsabb nála, nem fényévekkel, de érezhetően.
- a wacom stylus olykor nagyon megkönnyíti a netezést, főleg ha egy olyan honlapra tévedek ami nincs felkészítve az érintőképernyős használatra.
- 3db 10 colos tablet után azt mondom, hogy jobb számomra a 8 col, sokkal könyebb használhatóságot eredményez.- a surface egyedi töltőcsatlakozójának hála pikk pakk fel tudtam tölteni, még használat közben is, (értelemszerűen) viszont a note 8-on micro usb-s töltés dög lassú
- nagyon hiányzik a kickstandRövden tömören, ennyi. Várom a Surface Mini-t
-
ArsenalF
aktív tag
Na most már hogy jó pár napja boldogítjuk egymást, írok róla pár szót.
Nem ment minden zökkenőmentesen...
Első nap este energiatakarékos üzemmódba kapcsoltam hogy ne merüljön még le, de ettől kb meghalt az egész rendszer. Igaz akkor még nem tudtam hogy ez volt a ludas. Ki-be kapcsolgattam nulla sikerrel. Indulás után 3-6 másodpercig volt responsive az egész, majd szinte semmire nem volt hajlandó, vagy csak egy perces késésekkel. Szerencsére recoveryből újra telepítette a rendszert ekkor megszűnt a probléma. Azonban másnap megint előjött, ekkor jöttem rá hogy az energiatakarékos üzemmódtól van a dolog. Mondanom sem kell eléggé elszomorodtam hogy baja van a gépnek, de kis netes utána olvasás után kiderült hogy elég sokaknál ezt produkálta a gép akinek már az új 4300-as proci van benne, de a frissítés megoldja a problémát. És így is lett. Azt hittem az automata frissítések bekapcsolása első indításkor elegendő, de igazából semmit nem telepített fel, mindent nekem kellett kézzel.
Aztán akadtak eleinte gondok a type coverrel is. Ami néha még mindig előfordul, egyszerűen nem reagál semmire. Általában nem elmegy hanem indításkor már nem működik, ilyenkor fel le csatolom és jó. Ez kb 3x fordult elő 1 hét alatt. Picit zavaró, de ezzel együtt tudok élni.Azért a kezdeti nehézségek óta tényleg szépen végzi a dolgát, nagyon tetszik. Az anyaghasználat fantasztikus, a képernyő gyönyörű, a billentyűzet, nagyon kényelmes, és nagyon gyorsan lehet vele gépelni.
Sokan elégedetlenek a windows skálázásával, de én megvagyok vele elégedve (igaz régebben ilyennel nem volt dolgom, 8.1 az első ahol használom)
Apropó nincs valami megoldás arra hogy külön skálázza a képernyőt és a rákötött monitort? Vagy legalább hogy megjegyezze ha rá van kötve monitor vegye le a felskálázást.
A Chrome csak nálam iszonyat rusnya? (a betűk szét vannak mosva, és pixelesek is)Amúgy még az akku amivel kicsit elégedetlen vagyok, de lehet csak azért mert többet vártam. Nálam átlagos netezéssel is kb 4-5 órát bír csak (energiatakarékos módban szinte minimum fényerőn), míg a tesztekben 7 órákról számolnak be...
-
ArsenalF
aktív tag
Köszi! Kár
Mondjuk már az eredeti windows is nagy előre lépés nálamHát ez egy kalandos történet. Novemberben black firday-kor rendeltem egy első generációs RT-t az egyik munkatársam ismerőséhez. Ami úgy volt hogy karácsonyra hazahozza az kinti ember barátnője aki jön haza. Ám ő nem hozta, de közben rendeltem egy Type cover 2-t a tesómhoz angliába, ez meg is érkezett még karácsonykor. Aztán eltelt 2 hónap de a tablet azóta sem jött meg, mindenféle mesélvel hülyített a kinti gyerek, de több mint valószínű hogy már sosem fog megjönni. Szóval több mint 2 hónapja csak a bontatlan kis billentyűzetet nézegettem sopánkodó szemekkel. Majd végül találtam egy ismerőst aki szintén amcsiból hozott nekem egy pro 2-t. (128-ast).
Szóval most öröm és boldogság van. A fő gondom hogy a display port adapterem még nem jött meg ezért nem tudom kitenni munkában a nagyképernyőre :/ de remélem az is megérkezik pár napon belül.
Fúúú de utálom hogy itthon semmit nem kapni hozzá -.-
-
ricsip
addikt
-
-
ZX7
tag
Hát igen, máshoz viszonyulnak ott a vevőkhöz...
Egyébként ezúton is köszi a betateam-on található kimerítő tesztedhez (még az első kiadással kapcsolatban), rendkívül sokat segített a mérlegelésben, hogy belevágjak-e a Surface-be.
Ma voltam a Plóus centerben található Media MArkt-ban, ahol ki van állítve egy 1gen surface. Annak a kickstand-ja fémes tapintású, a Surface 2 kickstand-ját megtapogatva azt viszont kissé műanyagosnak érzem (magnézium?).
-
ZX7
tag
Igen szállítanak, mondjuk céges vevő vagyok.
Első e-mail-es érdeklődésemre (dec 30.) azonnal válaszoltak, január 15 körülre ígérték hogy lesz készleten, sőt azonnal felajánlották, hogy befoglalnak nekem egyet, ha komolyan érdekel. Így is lett, még egy touch cover 2-őt is redneltem tőlük, úgy volt hogy együtt kapnak belőle. Majd 15,-én kértem őket hogy küldjék el a proforma számlát hogy tudjunk utalni (előre kellett), mert nem akartam hogy azért csússzon a kiszállítás (megvárták míg megérkezett a pénz hozzájuk). Aztán csúszott egy kicsit a dolog, és csak 20.-án kaptak a tabletből, a touch cover meg tovább csúszott, ezért elküldték a tabletet külön, és felajánlották hogy a touch cover-t azonnnal küldik (ingyenes szállítássl, mivel nem tartották az előzetes szállítási határidőt) amint készleten lesz. Most kedd éjjel néztem a weboldalukat, és láttam hogy mindenre 10% kedvezmény van febr.1-ig, írtam nekik hogy akkor inkább egy type cover 2-őt küldjenek a touch cover helyett (a 10% kedvezménnyel egy árban voltak), simán belementek, tegnap meg is jött a cover. Hatalmas respect a DiTech csapatának, az egész szállítás 20EUR-ba fájt, rendkívül gördülékenyen ment minden. Ja és egy nap alatt ideért mindkettő csomag (DPD)
-
Gusztáv
addikt
Ahol decemberben én vettem a 64GB-os verziót, ott is 20 napot írnak szállításra, fura hogy ennyire alultervezték a készleteket. Mióta megvan, én be sem kapcsoltam az Androidos tabletemet, de a W700-am is visszakerült a szekrénybe. Csak a cover-eket adhatnák kicsit olcsóbban, arra eddig sajnáltam a pénzt.
-
Gusztáv
addikt
Igen, rendeltem egy 32GB-os Surface RT-t, ami kb aznap összefosta magát amikor megkaptam. Azóta húzódik a gariztatás, a cucc visszament a disztribútorhoz, aki ült egy ideig rajta, majd jött, hogy akkor cserélik. Aztán, hogy sajna már nem forgalmazzák, de még van 64GB-os belőle, legyen az értékegyeztetéssel. Erre én mondtam, hogy köszi, de az nem kell, adjanak inkább egy Surface 2-öt. Viszont pillanatnyilag abból is csak 64Gb-os van raktáron, olyat meg megint nem akarok.
Szóval kezd az egész egy szép nagy szopóhengerre hasonlítani, ha nem tetszene annyira a Surface, rég visszamondtam volna az egészet.
-
h.robert
csendes tag
Addigis, amíg elkészül az összefoglaló, lenne néhány kérdésem.
Magyat nyelvet és magyar billentyűzetet be lehet rajta állítani?
A követésvédelem mennyire hatékony?
Adblock hozzáadása az IE-hez megoldaható?
A touch cover-nél csak hozzá kell érni a betűkhöz, mint egy érintőkpernyőnél, vagy egy kicsit meg kell nyomni?
A touch cover 2-nél gépelés közben 'csattognak' a billentyűk?
Próbáltál már esetleg stylus-t használni hozzá?Egyelőre ennyi...
Köszi
-
bon
őstag
-
-
Dave™
nagyúr
Összességében mégis egy negatív teszt, tele a szokásos idióta mantrákkal. Az a baj, hogy minden tesztelő ipadként akarja használni, pedig ez nem az. Szerencsére. Nem értem pl. miért olyan nehéz belátni a széles képernyő előnyeit, illetve miért nehéz fogni, tartani, mintha valami különleges képesség kellene hozzá. Lehet én vagyok nagyon ügyes...
-
ldave
félisten
Verge-n már van teljes teszt is:
Microsoft Surface 2 review
Microsoft Surface Pro 2 review
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest