- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZX7
tag
Igen szállítanak, mondjuk céges vevő vagyok.
Első e-mail-es érdeklődésemre (dec 30.) azonnal válaszoltak, január 15 körülre ígérték hogy lesz készleten, sőt azonnal felajánlották, hogy befoglalnak nekem egyet, ha komolyan érdekel. Így is lett, még egy touch cover 2-őt is redneltem tőlük, úgy volt hogy együtt kapnak belőle. Majd 15,-én kértem őket hogy küldjék el a proforma számlát hogy tudjunk utalni (előre kellett), mert nem akartam hogy azért csússzon a kiszállítás (megvárták míg megérkezett a pénz hozzájuk). Aztán csúszott egy kicsit a dolog, és csak 20.-án kaptak a tabletből, a touch cover meg tovább csúszott, ezért elküldték a tabletet külön, és felajánlották hogy a touch cover-t azonnnal küldik (ingyenes szállítássl, mivel nem tartották az előzetes szállítási határidőt
) amint készleten lesz. Most kedd éjjel néztem a weboldalukat, és láttam hogy mindenre 10% kedvezmény van febr.1-ig, írtam nekik hogy akkor inkább egy type cover 2-őt küldjenek a touch cover helyett (a 10% kedvezménnyel egy árban voltak), simán belementek, tegnap meg is jött a cover. Hatalmas respect a DiTech csapatának, az egész szállítás 20EUR-ba fájt, rendkívül gördülékenyen ment minden. Ja és egy nap alatt ideért mindkettő csomag (DPD)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autószerelők, autószerelés
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Bundle topik
- Androidos fejegységek
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) amint készleten lesz. Most kedd éjjel néztem a weboldalukat, és láttam hogy mindenre 10% kedvezmény van febr.1-ig, írtam nekik hogy akkor inkább egy type cover 2-őt küldjenek a touch cover helyett (a 10% kedvezménnyel egy árban voltak), simán belementek, tegnap meg is jött a cover. Hatalmas respect a DiTech csapatának, az egész szállítás 20EUR-ba fájt, rendkívül gördülékenyen ment minden. Ja és egy nap alatt ideért mindkettő csomag (DPD)