Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZX7
tag
Igen szállítanak, mondjuk céges vevő vagyok.
Első e-mail-es érdeklődésemre (dec 30.) azonnal válaszoltak, január 15 körülre ígérték hogy lesz készleten, sőt azonnal felajánlották, hogy befoglalnak nekem egyet, ha komolyan érdekel. Így is lett, még egy touch cover 2-őt is redneltem tőlük, úgy volt hogy együtt kapnak belőle. Majd 15,-én kértem őket hogy küldjék el a proforma számlát hogy tudjunk utalni (előre kellett), mert nem akartam hogy azért csússzon a kiszállítás (megvárták míg megérkezett a pénz hozzájuk). Aztán csúszott egy kicsit a dolog, és csak 20.-án kaptak a tabletből, a touch cover meg tovább csúszott, ezért elküldték a tabletet külön, és felajánlották hogy a touch cover-t azonnnal küldik (ingyenes szállítássl, mivel nem tartották az előzetes szállítási határidőt
) amint készleten lesz. Most kedd éjjel néztem a weboldalukat, és láttam hogy mindenre 10% kedvezmény van febr.1-ig, írtam nekik hogy akkor inkább egy type cover 2-őt küldjenek a touch cover helyett (a 10% kedvezménnyel egy árban voltak), simán belementek, tegnap meg is jött a cover. Hatalmas respect a DiTech csapatának, az egész szállítás 20EUR-ba fájt, rendkívül gördülékenyen ment minden. Ja és egy nap alatt ideért mindkettő csomag (DPD)
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Filmvilág
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) amint készleten lesz. Most kedd éjjel néztem a weboldalukat, és láttam hogy mindenre 10% kedvezmény van febr.1-ig, írtam nekik hogy akkor inkább egy type cover 2-őt küldjenek a touch cover helyett (a 10% kedvezménnyel egy árban voltak), simán belementek, tegnap meg is jött a cover. Hatalmas respect a DiTech csapatának, az egész szállítás 20EUR-ba fájt, rendkívül gördülékenyen ment minden. Ja és egy nap alatt ideért mindkettő csomag (DPD)