- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
#86564352 #1392 üzenetére
Koszi az infot, atolvasom a cikket.
Nektek felesleges, nekem nem.
Mivel ez a foruma, gondolom tele fanokkal, tanulvan mas Ph! topikokbol, igy nem kezdek el senkit sem gyozkodni, nekem miert ertelmetlen, felesleges app, mint mondjuk a GrooveMusic, meg hasonlok (mondjuk nem is szoktam gyozkodni embereket, nem is ez a jo szo ra).
Foleg, amikor meg se nyitom honapokig, de betoltogeti nekem, es fut a hatterben, eroforrast emesztve.Az meg egyebkent eppen eleg idegesito, hogy a következő build frissítés úgyis alaphelyzetbe teszi.
Ne akarja mar a Win tolem jobban tudni, hogy en mit akarok, hogyan akarom bekonfiguralni, es hasznalni a kifizetett oprendszeremet.
Ez ugye altalanos Win10 agybaj, plane, hogy Pro licenszem van, ahol azert elvarnek magasabb szintu allithatosagot ebben is.
Mindegy, nem ohajtok sem flame-elni, sem offolni, akkor a lenyeg, h nem lehet kigyomlalni.Koszontem.
-
-
-
válasz
#86564352 #1381 üzenetére
Köszönöm a segítséged. Már én is a 3rd Party víruskeresőre gondoltam, de nem. Leszedtem és csak a Defender van fent.
Megcsináltam amit linkeltél. A gond akkor jelentkezik most, ha a youtube.com oldalt azaz a YouTube-ot nyitom meg. Ahogy megnyitom a YouTube-ot, azonnal előjön a probléma és nem tudom a többi oldalt megnyitni. Ha nincs youtube megnyitva akárhány oldalt tudok böngészni. -
GEPESZ66
veterán
válasz
#86564352 #1373 üzenetére
Számítógépen az Edge-ban importálva vannak a Chrome-ból a kedvencek, a feleslegeseket töröltem.
A fiókomba (Outlook) be vagyok jelentkezve.
Droidos mobilon szintén fut az Edge, be vagyok szintén jelentkezve a fiókba (Outlook).
Viszont mobilon az Edge-ben nem jelennek meg a kedvencek.
Mi lehet a gond? -
-
daimonion
senior tag
válasz
#86564352 #1344 üzenetére
Amiben ők rosszak abban javuljanak és akkor userként jól járhatunk. Pl. szinkronizációban javuljanak. A kompatibilitás és kiegészítők probléma a váltással megoldva.
Nagyon nagyon remélem, hogy a szinkronizációban javulnak mert a mostani kriminális.
Viszont nagyon sajnálom, mert kimondottan tetszett az az Edge ben hogy egy UWP app és alapból sandboxban futott.Viszont nagyon remélem, hogy megoldják, hogy pl ami jelszókezelőt használok enpass az működni fog majd a blink motoros böngészőn is mert az pl qrva jó. -
TRob1
veterán
válasz
#86564352 #1339 üzenetére
És mi van ha ezek az előnyök pl. egyben a Blink hátrányai?
Vagy az kizárt?
Mert én pl. rég leszoktam a Chrome-ról (többit meg sosem szerettem), és nem is kívánkoznék arrafelé vissza, de ezek szerint valamilyen szinten rákényszerülök.Viszont ha "ugyanolyan jellegű/xar" lesz, akkor meg inkább visszaváltok - hisz azzal a motorral jóval előrébb járnak -, és több esélyt nem adok MS-nek (nem kellenek újra a "kezdeti nehézségek" és egyéb hülyeségeik, amit csak újra évek alatt tudnak felhozni.
Na de majd kiderül.
-
TomiLi
addikt
válasz
#86564352 #1297 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Akkor nem bennem van a hiba - megnyugodtam!
A címsor keresőt beállítottam már (google), meg a kezdőgomb is kint van, szintén google-re állítva. Ezek szerint az új lap nyitásra akkor marad amit Te is beállítottál, vagy egy üres lap + home gomb...
Egyszer ez is el fog készülni... vagy nem, vagy mégis - de mégsem.... (Win10 októberi frissítés...)
Köszi még egyszer!
-
daimonion
senior tag
válasz
#86564352 #1243 üzenetére
Működik az In privat böngészés ahogy leírtam ? Működik. Akkor már nincs is semmi dolgunk. A többi amit írsz biztos úgy van de az égadta világon semmi köze a leíráshoz. Szóval köszi szépen igazad van biztos úgy a jo ha egy kattintásos a dolog de az edge in privat parancsikonjához és annak létrehozásához ez nem kell. elnézést rosszul írtam nem figyeltem
most akkor rendben vagyunk , -
daimonion
senior tag
válasz
#86564352 #1239 üzenetére
ha hiszed ha nem Nem állítottam soha. Nem Twekeltem soha és nem is néztem eddig míg nem mutattad meg.
Azt Nekem valamiért ez vanA parancsikont meg a tálcára Raktam és az is egy klikkre nyílik. De mindegy ezen nem veszünk össze a lényeg azon van, hogy hogyan lehet egyszerűen parancsikont létrehozni az in privat böngészéshez
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#86564352 #1230 üzenetére
Igen az nagy érvágás, hogy csak az újabb win10 verziókkal frissül együtt, pedig évek óta ígéret van arra, hogy a Store-ból jöjjön az update. A másik hátránya (ami a Firefoxot is érinti) a Google szolgáltatások Blink-only kódja, mint pl. a YouTube, ami Firefoxban és Edge-ben jóval lassabb és erőforrás zabáló.
Most az Operát próbálgatom, eddig elég tisztességesnek tűnik az is, a Blink motornak hála pedig kompatibilitási gondok sincsenek. -
daimonion
senior tag
válasz
#86564352 #1193 üzenetére
Hurrá !
Míg a végleges változat meg nem tudja rendesen kezelni a HTML5 játékot. Forge of Empire. Míg a chromeban tökéletesen fut az Edgeben meg eltünik a kurzor és lassú mint adög.
Nem tudom a motorháztető alatt mi történik de messze a legjobb és leggyorsabb a legeslegelső MS EDGE volt minden hiányossága ellenére -
válasz
#86564352 #1145 üzenetére
Nice.. jó.. jó.. ez csak egy UWP app, de azért tényleg jó lenne ha testre szabhatóbb lenne kicsit.
De az hogy egy képet nem tudok megosztani senkivel, mert nem látom a forrását egy vicc.Viszont nem tudok váltani róla, mert ez legalább nem zabál mint a chrome.. PC-n persze nem használom.
-
Rohamsisak
újonc
válasz
#86564352 #1137 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Sajnálatos, hogy nem lehet beállítani, remélem hamarosan ezt orvosolni fogják.
"új lapot beállítod üresnek és rögtön kezdhetsz gépelni Google-lel fog keresni."
ezt ki fogom próbálni, hátha elég lesz.
Most használok először Edge-t, és nagyon kellemesen csalódtam benne eddig. Jó irányban. -
daimonion
senior tag
válasz
#86564352 #1120 üzenetére
+1
egyszerűen hihetetlen amit a böngészövel csinálnak.Ráadásul, azzal, hogy a félévenkénti frissítéssel jönnek csak az újabb funkciók, és nem a store-on keresztül frissül ahogy MEGÍGÉRTÉK már elég régen, így vajmi kevés esélye van arra, hogy kiszakadjon a "kultikus" böngésző statuszból -
Oryctolagus
tag
válasz
#86564352 #1114 üzenetére
Igen, de legalább már van a jobb klikk menüben keresés.
Egy ideje nem használtam és feltűnt, hogy már ez is elérhető.
Korábban azért hagytam annyiban az Edget, mert törölt könyvjelzőket meghatározhatatlan idő, vagy esemény stb. hatására, visszatöltött a semmiből.
Nincs accountom a Microsofthoz, nem vagyok, vagy maradok bejelentkezve sehol, még a jelszavakat sem mentem a böngészőkben.
Akkor honnan töltötte vissza? Mindegy, azóta, ha ritkítom a kedvenceket vagy nevezzük könyvjelzőknek, mindig készítek egy importált html fájlt...
A könyvjelzők bélyegképeit pedig már ne is említsem, mert azok sem frissültek nálam amikor a Firefoxból hoztam a könyvjelzőket.Várok.
-
daimonion
senior tag
-
-
daimonion
senior tag
válasz
#86564352 #1084 üzenetére
Persze.
De ez egy visszatérő probléma
az RS1-nél kezdődött és folytatódott az RS2-vel majd az RS3-al és most az RS 4-el.
Nem egyszerűen arról van szó, hogy nem azonosítottam Magamat és azért, hanem az ellenőrzés utána hitelesítő adat kezelőnél a webes tanúsítványoknál is eltűntek a korábban tárolt jelszavak.
Ez mindig akkor jött elő ha az aktuális build jön és tiszta telepítéssel telepítem . -
junior11
veterán
válasz
#86564352 #1047 üzenetére
Viszont csak azután jött helyre, hogy bekapcsoltam a másik gépet is, egyszerre mentek, ki és bekapcsoltam a szinkronizálást, és kb. félóra után szinkronizálódtak a jelszavak, a kedvencek viszont nem ugyanazok a két gépen, az egyiken hozzáadott a másikon még sehol sincs. Viszont a két gép közötti szinkronizáció továbbra sem tökéletes, pl. háttérképek, csempék színei stb... De ahogy tegnap is írtam, ilyen korábban is volt nálam, néha magától megjavult, aztán ismét sztrájkolt, függetlenül attól, hogy a rendszer újra volt telepítve vagy sem, külföldi fórumokon is volt rá már régebben is bőven panasz.
-
junior11
veterán
válasz
#86564352 #1042 üzenetére
Persze, még telepítéskor, be van kapcsolva a hitelesítés. Most hogy egy ideje egyszerre megy a 2 gép már a Google kereső és a jelszavak is megjelentek az Edge-ben, de pl. a böngészési előzmények az egyik gépen - ezt a másikon továbbra sem látni, bár ez korábban is így volt nálam. Ami még bosszant, hogy a szinkronizáció a 2 gép között még nem teljesen jó, pl. a háttér változtatása vagy az csempék színét ha megváltoztatom az egyik gépen, a másikon semmi sem történik (ez is volt már korábban nálam a Win10-en, s néha magától megjavult, érdekes módon régen a 8.1 alatt sosem volt ilyen).
-
Pierre75
senior tag
válasz
#86564352 #1037 üzenetére
A disqus-t a tavaly áprilisi férc Creator1703 cseszte el, addig zökkenőmentes volt. Az őszi 1709 csak rontott rajta.
Nagy kár az Edge-ért, mert a notebook-ok akkuja is szerette, cirka 30-45 perccel tovább bírta mint a FF és társai. Szándék sem látszik, hogy helyrehozzák. -
nicu71
addikt
válasz
#86564352 #1002 üzenetére
nem elég, első körben ez halottnak a csók.! a tippem az hogy a régiót is és a nyelvet is,ekkor mondjuk kissé megkattan a rendszer,ja és én felraktam az angol nyelvi csomagot is.Majd ezután lehet átváltani ismét a nyelvet magyarra.
Iszonyat amugy .A szűz telepitésemnél/ 1709 FCU/azota folyamatosan frissiteni akar 1709 verziora ,és persze sehogy se akar sikerülni neki,mert már fennt van.komolyan mondom már szinte vicces.
-
törölt tag
-
-
nicu71
addikt
válasz
#86564352 #905 üzenetére
na ez nálam is igy van,kivéve a legördülőt,az nem hajlandó lenyílni .
ELképesztő gyatra munka ez így,remélem javitják.
azt már nem is emlitem hogy a win ujratelepitések során ahány módon próbáltam,annyiféleképpen viselkedett a rendszer/kb 5 ször huztam ujra ,a végén jött a tiszta install. Volt hogy a startmenüben csempék helyett nyilak voltak ,és egyedileg el kellett távolitani mindet ,majd odahuzni ujra -
TRob1
veterán
válasz
#86564352 #899 üzenetére
"Nem az a jó szemlélet, ha neked nem kell egy funkció akkor a hiánya nem is probléma"
Ez nem szemlélet, így működik az egész világ. Üdv benne!
Kb. minden dologból amit már kitaláltak, van ezer féle (nem program, hanem majdhogynem szó szerint minden amivel eddig találkoztál életed során) És mind különbözik valamiben a másiktól. Hisz ha ugyanolyan lenne minden, akkor minek kellene annyi féle. Valakinek ez jön be, valakinek az, és - ha az anyagiaktól eltekintünk -, mindenki azt használja ami neki megfelelő működésben/tudásban/funkcióban/kényelemben/ízben/dizájnban/méretben... stb.Én biztos böngészőt se használnék olyat amiből ennyi minden hiányozna nekem, holott nulla erőfeszítéssel használhatnék olyat is amiben minden megtalálható amire szükségem van. És nem is foglalkoznék azzal hogy az általam nem használtban meg miért nincs. Ahogy semmi más általam elkerülendő app hiányosságaival sem foglalkozom, ha van számomra megfelelő is.
ui: Amúgy meg jó lenne ha már mesélnél az új CU-s tapasztalatokról is, reggel óta azt várom.
-
TRob1
veterán
válasz
#86564352 #896 üzenetére
Ezeket értem én. De ezek úgymond az egyéni igények. (Nekem pl. első három nem kell. Olvasó mód sem.
)
A kiegek közül 1 kellene, de az nagyon. Egy Új lap kieg. Rá is kérdeztem a kedvenc Chrome kiegem (Speed Dial) készítőjénél, mire ezt kaptam: "Hi,
Unfortunately, Edge doesn't provide enough functionality for developers yet to build decent speed dial."Amúgy mi van ha pl. YT-ot a gugli baxta el? Volt már hogy saját böngészőjükön sem működött...
FB meg.. Áhh, szót sem érdemel (és amúgy is xar mindenhol) - Lehet hogy MS eleve a normálisabb, közel 6 milliárd emberszabásút célozza a 2 milliárd fészbukker helyett.
(Egyébként semmi plusz extra xarságot nem veszek észre a használatában a Chrome-hoz képest... abban a heti 2-3-szor 2-3 percben, mikor használom
)
(#897) junior11:
Igen, holnap kezdik küldeni. De ne aggódj, nem lesz holnap sem gugli keresés benne.(Használom vagy 2 hete)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest