- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
Predator2 #1353 üzenetére
Sztem kezdjük azzal, hogy ne legyél predator, hanem próbálj ember maradni. Ha sikerül akkor megérted azt hogy a kollega mit is írt Neked. Ha az is nehézséget okoz hogy beállítsd Magadnak az Edge-t ahogy leírták akkor ne is használd.
Google.hu megnyitod majd a beállításokban alapértelmezett keresőnek állítod. Ezek után már a cím sorból és a jobb klikkes menüben is tudsz keresni a Google keresővel,. ha pedig új lapot nyitsz meg ott beállítod hogy ÜRES oldallal nyíljon meg és már el is tűnik a gyakran látogatott lapok oldala a Bing keresősávval. Ennyi
Nem kell többet tennend csak követni a kollega utasításait. -
törölt tag
válasz
Predator2 #1351 üzenetére
Azt a piros nyilast nem lehet cserélni. Nem is kell. Beállítod a Google-t alapnak a leírtak szerint és akkor címsorban azzal keresel. Miért fontos címsornál két centivel lejjebb akarsz keresni?
Ha jól értem a problémát, csak segíteni próbálok. Azt is lehet Home oldalra házikó gombra beállítod a google.hu-t.
Én így keresek: meglévő lapon F4 bill. aktív lesz a címsor, beírom amit akarok és ott vagyok. Új lapon akarok úgy Ctrl+T és írhatok egyből. A news feed kikapcsolva ne is lássam Trumpot
csak a nyolc gyakori oldal van. Házikó gombra bing.com jön be. (szeretem a napi képeket megnézni)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest