- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Munkas
aktív tag
Az a baj, hogy az MS az összes szoftverét úgy fejleszti, hogy mindenre jó legyen, ezért egyik sem jó igazán semmire.
A megoldást nekem az hozta meg, hogy a kereső mezőről akartam kiirtani a buta idézeteket, meg a többi MS által beválogatott szemetet.
Van valami Win beállítás, ami az automatikus linkelést kikapcsolja. Regedit kellett hozzá, de nem volt vészes. Az nagyon sokat dobott mindenen: elmaradt a sok szemét ajánlat, az Edge is kipusztult a háttérből, és nem is indult el szíre-szóra, pl. így már a gépházban is lehet keresni és nem MS community hulladék jön elő böngészőben, hanem a win saját help-je stb. -
törölt tag
-
törölt tag
Ki kell kapcsolni mindenféle ajánlót a beállításoknál és akkor szép tiszta: [kép]
Ennél éppen jó, viszont találkoztam én is a jelenséggel a napokban. Lassan vagy egyáltalán nem irányít át. Várjuk a következő frissítést. Azért nem tűnt fel nekem, mert általában középső gombbal nyitom a találatokat. -
törölt tag
Kiegészítőnél nekem is kiszürkült. A kedvencek, előzmények, gyűjtemények stb. gomb továbbra is elrejthető. Legfrissebb stabil verzió. Bug vagy feature? Biztonsági okból szem előtt legyen minden aktív kiegészítő? Vagy elrontottak valamit egy frissítéssel, mert mostanában lett ilyen.
-
törölt tag
Szerver oldali változtatások ezek, az új lap tulajdonképpen egy weboldal. Az ikonok kerete átlátszó lett és valóban egy kicsit lejjebb vitték a sort. Nekem hasznos még balra fent a pöttyös menü ahonnan elérhetőek a Microsoft szolgáltatások. (outlook, onedrive, office online...)
-
junior11
veterán
-
polonic
félisten
Ez alapján win update-en jön:
"Once Microsoft Edge browser's stable version is released by Microsoft to public, it'll start downloading and installing automatically via Windows Update on all Windows 10 devices running Windows 10 April 2018 Update (version 1803 or RS4) and newer."
-
törölt tag
Nálam ma tűntek el először, előtte három napig ugyanez a verzió rendben. Rejtélyes, mert most tíz percen belül el is bújtak és aztán meg is jelentek ahogy kell. Majd jövő hétre megoldják remélhetőleg. Addig csak ki és bekapcsoltam a gyorshívókat, hátha csak valahol cache-ben lett gubanc.
-
törölt tag
A böngésző címsorában lehet Google-lel keresni, ha beállításokban átállítod Google-re az alapértelmezett keresést.
A keresősáv a képen az fixen Bing, hiszen a Microsoft/MSN/Bing új lap oldal része. Ez a mai őszi kép egyébként nagyon szép. A híreket én kikapcsoltam, elég jól testre lehet szabni:Mai DEV frissítés többek közt ezeket hozta: media autoplay limit és block lehetőség, a követésvédelem már tételesen listázza mit blokkol
-
törölt tag
A kanári akár naponta frissül, nem nagyon tesztelik ahogy elkészül tolják ki, nincs értelme logolni szerintem. Az a lényege a kíváncsiak nyomkodják a feature-öket és jelezzék mi bugos hogy a többi csatornán már jó legyen. A heti DEV az, amit már ellenőriznek mit adnak ki a kezük közül és írnak róla min dolgoztak éppen.
-
junior11
veterán
Igen, a Dev Channel-t használom, ritkán, de előfordult. Valamint tegnap még olyan dolog, hogy nagyon pörgette a procit a böngésző, csak pár oldallal megnyitva, 90% fölé is ment nem egyszer, nem volt indokolt, be kellett zárni és újból megnyitni, aztán már ok volt. Szóval ezzel a 78-as chromiummal még vannak bugok, de ez nem meglepő.
-
törölt tag
Kedvencek/beállításoknál a kedvencek sáv legyen bekapcsolva. Ne a vízszintes kedvencek sávra húzz dolgokat, hanem az oldalsó kedvenceknél dobálhatsz a "favorites bar" mappába dolgokat és úgy jelenik meg a vízszintes sávon is. Ha érthetően írom.
Külön logikája van
Én nem használom a vízszintes kedvencek sávot, a példa kedvéért bekapcsoltam és látod létrehoztam egy új mappát ami beleszórtam két linket. Abból a szempontból rossz, hogy egér hoverre nem vált a sávon a mappák közt. Mindig kattintanod kell. Nekem az oldalt beúszó sáv és az új lap oldalon 8 gyakori link elég a sávot kikapcsoltam. Nagyon bénácska az Edge kedvencek része, ha hiszed ha nem az URL szerkesztés, átnevezés jobb klikk menü is csak tavaly került be és sok drag&drop hiba van.andreas49: nem lehet csv fájlt exportálni, a Windows Credential Managerben tudod megnézni a mentett jelszavakat. Ha sok van és mindenképpen csv fájlt akarsz, kerülő megoldás egy jelszókezelő például Lastpass használata. Az tud beolvasni és exportálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest