- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
Oryctolagus #1152 üzenetére
Magyar nylvűben sosem volt benne a jobb klikk google keresés opció hacsak valahogy bele nem "buheráltad" a google serch viszont az angol nyelvűben benne volt a cortana miatt.
A magyar verzióban pl a Cortana a kezdetektől NEM elérhető.Pedig a Cortana szerves része a keresésnek -
junior11
veterán
válasz
Oryctolagus #1152 üzenetére
Hát nekem nem volt.
-
törölt tag
válasz
Oryctolagus #1150 üzenetére
Ez engem is zavar, évek után végre beletették aztán 1803-mal huss. Minden verzióváltáskor ilyen bosszantó, várni kell megint kerüljön vissza.
-
junior11
veterán
válasz
Oryctolagus #1150 üzenetére
Magyar nyelven eddig sem volt.
-
törölt tag
válasz
Oryctolagus #1139 üzenetére
Ilyet nem tapasztaltam. Appok háttérben futásánál Edge engedélyezett?
-
törölt tag
válasz
Oryctolagus #1115 üzenetére
Ha bejelentkezve is használnád, akkor se bízhatsz 100%-ig MS kedvencek+jelszavak szinkronban. Sokan panaszkodnak arra nem működik vagy késik a szinkron, korábbi változatot tölt vissza, vagy csak részlegesen. A fav.icon frissítése tényleg nem automatikus, ezt tapasztaltam én is amikor egy oldal logót váltott. Kézzel ezeket rendbe lehet rakni, a teljesítmény (sebesség, javascript) nem rajtunk múlik. Meglátjuk az új verzió mit fog tudni. Igaz, néhány hiba nem egyedül az Edge sara pl. a Google tulajdon Youtube "érdekes" módon minden böngészőben kicsit rosszabb ami nem Chrome.
-
törölt tag
válasz
Oryctolagus #1113 üzenetére
Értem, túl sokáig én nem görgettem le. Talán a mostanában érkező verzió megoldja. Vagy nem.
Koraszülött volt az Edge megjelenéskor, évek kellettek alap használatra szódával elmenjen. Még mindig ovis korban van. -
törölt tag
válasz
Oryctolagus #1111 üzenetére
Tudom nem vigasztal, nálam Adguard mellett és anélkül is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest