- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Kreash #92437 üzenetére
Nekem is szempont volt a szembefordítható kijelző (az oldalra kifordítós módit én sem szeretem, de ez van), meg emellett a mikrofon bemenet és az időjárásálló szigetelés is, mellesleg szeretem a távmérős stílusú vázakat.
A GX8 ezeket mind tudta, de vannak vele bajok. A GX80 ilyen szempontból túl fapados volt nekem és a GX9 sajnos már csak nevében a GX8 folytatása. Így lett G80, annak ellenére, hogy nem akartam ilyen törpe DSLR formát. De ez van, akkor inkább a formában kötöttem kompromisszumot.
De akkor vegyél egy másik E-PL5-öt, jöttél azzal, hogy van egy kereted, mi jöttünk az ebbe beleférő tippekkel és folyton lebeszéled róluk saját magad. Ennek így sok értelme nincs.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Kreash #92432 üzenetére
A GX8 sem használhatatlan. De nem az igazi benne az IBIS, én sem véletlenül dobtam ki a keresésből anno.
A 150 ezres kereteddel tudsz venni G80 vázat (csak váz) használtan, most is látok eladó példányokat 140-160k között. Azzal minden meglesz amit leírtál elvárásként. Ha Olympus vázról jössz, feltételezem vannak meglévő objektíveid.
Ha ez így mégsem működne, akkor GX80. A GX800-at felejtsd el, az nagyon fapad. A GX80-at újonnan megkapod a kisebbik kitben 160-ért. Használtan meg 100k körül még garisat is foghatsz.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Kreash #92432 üzenetére
GX80-tól van új zár. GX8 még a régi. Nekem volt forgatós (GH2, G6) vázam, meg kihajtós (C5050, GX80). GX80-nál csak akkor hiányolom, ha állványon van és a kamera elé megyek, ami nagyon ritka. A G6 forgatósa addig a pillanatig jónak tűnt míg végül be nem láttam, hogy gyakorlatban örökké kihajtani, tekergetni kell a legkisebb lcd döntéshez is. A szimpla kihajtósnál az Lcd bal oldalára csak egy sima függőleges zsanér kellene, úgy megmaradna a döntögetés és a szelfi módra is lehetőség nyílna.
Még meggondolom azt a GH5-t. -
Stauffenberg
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!