Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
vendingo
üzenetére
Milyen objektíved van? Valami fényerős cucc kéne ehhez lehetőség szerint, bár a kitobi nagylátós f3.5-e sem rossz kiindulásnak (14/2.5 lenne a nyerő). Soha nem fotóztam sarki fényt, így nem tudom, mekkora záridő ildomos a mozgás érzékeltetésére. Ha túl sok ,a csillagok is elkezdenek csíkokat húzni, ha túl kevés, lehet nem lesz elég szép a sarki fény maga (de mondom, ezt nem tudom). Amit még ír, és érdemes megfogadni: ha a környezetet is bele akarod rendesen komponálni, akkor menj, amikor van egy kis hold (de ne teliholdkor): megvilágítja a tájat.
Mr.Csizmás: ISO 800-1250 azért kipróbálós, a régi 12 MP-s szenzor annyira nem remekel már ott. Szerintem pont ezért írja a holdas segítséget, a környezetet akkor bőven kiexponálhatod mondjuk ISO 500/30" párossal (csak a hasamra ütöttem, bár a tegnap fás kép ISO 400-on készült, egy perces záridőkkel, a halszemmel), ami már vállalható a régi szenzorral is (persze ki tudja, lehet az Oly jobb ebben, én csak Panát használtam eddig erre a célra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Star Trek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest