Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
xXxian
üzenetére
Ha már szóba került a Pana 45-200, nekem kb 4 évvel ezelőtt volt egy nagyon rövid ideig, akkor még semmi más hosszabb teleobjektívem nem volt, ebből meg pont találtam egyet használtan olcsón. Hát az első fotózásom után el is adtam is el tovább (de legalább nem vesztettem rajta, pont ugyanannyiért el is adtam), mert ugyan szuperlatívuszokat a reviewkban sem olvastam róla, de ami nálam volt annak számomra teljesen használhatatlanul lágy volt a képe. Nem szoktam emlegetni, mert végülis lehet hogy az pont csak valami kivételesen rosszul legyártott példány volt, de azért elég rendszeresen szoktam olvasni a nem túl dicsérő véleményeket.
Az MC-14 telekonverter pedig ahogy Studi is írta, annak speckó hosszú kinyúlása van az objektívbe, ezért csak a kimondottan ehhez kialakított obikhoz használható, mint a 40-150/2.8 és a 300/4 (jelenleg asszem nincs is más) Egyébként optikailag kiváló. Most már majdnem kész vagyok a 40-150/2.8ról szóló blogbejegyzéssel, szerintem holnap már olvashatóvá is teszem, abban írtam az MC-14-ről is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest