Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Bocs, nem mondtam, hogy adj ki, arról írtam, ha választani kell (mert nincs még obija a jóembernek) akkor jobban jár(hat) egy gyors AF-es zuikoval, ami még kib......tt jó is a maga nemében.
Természetes, hogy 2szer is meggondolom nex 5n-nél, hogy lecseréljem a nikony 50 1.4-et egy drágább sanyira, különöst ha az nem van itthon...Parci: Igen a peaking nagy durranás, tudni kell használni. Tegnap vendégeink voltak, lőttem x db portrét a két illetőről, peakinggel villámgyorsan, talán 3 db lett kuka! Enn yi bőven volt AF-fel is. (Az a 35 f2 nagyon piszkál....ha lesz egy kis zsetony, találkozunk! Tamron 1 nap után ment a levesbe...márt meg is vették az eceterán...)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest