- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atok666
üzenetére
Neee sarkítsd ki Atok Mester
Nem azt mondtam, hogy totál használhatatlan, nézd meg, miket lő Martin Kühn az A7R-rel (már linkeltem sokszor). Csak dühítő, hogy egy csúcsvadállat high-tech cuccnak indul és a végén a raw miatt konyul le az ember farka kb.
Érti a Sony, hogyan kell elcseszni valamit úgy igazán. Persze ekkorában ez a kép jól néz ki, de azért közelebbről is meg lehetne nézni. Na meg ha húzni kell de úgy igazán egy képet, Timelapse, tájkép, stb, tényleg futhatsz bele anomáliákba. Nem bízhatsz meg olyan vakon benne, mint a D800-adban.Ilyet biztosan nem tudsz, mert ott már a tükrösöknek nincs fókuszpontja az arcra
- hacsak nem LiveView-ban szenveded össze valahogy. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem azt mondtam, hogy totál használhatatlan, nézd meg, miket lő
Érti a Sony, hogyan kell elcseszni valamit úgy igazán. Persze ekkorában ez a kép jól néz ki, de azért közelebbről is meg lehetne nézni. Na meg ha húzni kell de úgy igazán egy képet, Timelapse, tájkép, stb, tényleg futhatsz bele anomáliákba. Nem bízhatsz meg olyan vakon benne, mint a D800-adban.
- hacsak nem LiveView-ban szenveded össze valahogy.