- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
hemaka
üzenetére
Amúgy ha már ez feljött...
Tegnap voltam a Yodobashiban, végignéztem pár cuccost élőben is.
Nemkicsik. Sigma 50 f1.4, 35 f1.4... láttam már a méreteit, de élőben azért más. Nagy. Nem cipelném magammal, főleg, hogy önmagában utazni kevés is. (Bár tegnap találkoztam Ueno parkban egy sráccal, aki középformátumú filmes gépet vitt
de jó fej volt, jól eldumáltunk). Megnéztem a Sony 24-240-est is, és donotwant. Nekem annyira nem passzol az a hatalmas obi az OMD-méretű vázhoz. A 28-ast meg még nem is tudják, hogy mikor lesz kapható.
Elkényeztetett a m4/3 az obik méretével. Igaz, a 40-150 f2.8-ast már kicsit nagynak találom; de a 12-40 élőben egész szimpatikus volt méretileg, főleg az APS-C obik mellett.
Már a jobb APS-C obik is egy jókora ugrás méretben, pl a Fuji 16-55 f2.8 és az újabbik fényerősebb tele is meglepett élőben, jóval nagyobbak voltak, mint amire számítottam (a tele különösen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Formula-1
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de jó fej volt, jól eldumáltunk). Megnéztem a Sony 24-240-est is, és donotwant. Nekem annyira nem passzol az a hatalmas obi az OMD-méretű vázhoz. A 28-ast meg még nem is tudják, hogy mikor lesz kapható.