- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
schawo
üzenetére
én még mindíg azon vagyok, hogy ha van fény, az összes modernebb csicsás szenzort leveri az e-p1, amit próbáltam... szal általában megy a techbuzulás mindenhol, hogy melyik a jobb szenzor, de sztem a végeredmény fontosabb, mint az, hogy hogyan teljesít iso 1600-on, meg hogy kiégnek-e a részletek, ha nem exponálod ki helyesen a képet. a g3, d7000, 60d-nek vigyorgok havonta egyszer, amikor koncerten is teljesíteni kell (magas iso), az e-p1-nek meg vigyorgok minden nap (képi világ) 
hibavissza: ez jó
apám annó amikor mobiltelefon fronton is divat volt a miniatürizálás, ellőtte ugyanezt a viccet mobillal, hogy vesz egy pici, vékony mobilt, hogy trendi legyen, + mellé egy nagyot, amivel megcsengeti a kis telefont ha nem találja a táskában 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
én még mindíg azon vagyok, hogy ha van fény, az összes modernebb csicsás szenzort leveri az e-p1, amit próbáltam... szal általában megy a techbuzulás mindenhol, hogy melyik a jobb szenzor, de sztem a végeredmény fontosabb, mint az, hogy hogyan teljesít iso 1600-on, meg hogy kiégnek-e a részletek, ha nem exponálod ki helyesen a képet. a g3, d7000, 60d-nek vigyorgok havonta egyszer, amikor koncerten is teljesíteni kell (magas iso), az e-p1-nek meg vigyorgok minden nap (képi világ) 
apám annó amikor mobiltelefon fronton is divat volt a miniatürizálás, ellőtte ugyanezt a viccet mobillal, hogy vesz egy pici, vékony mobilt, hogy trendi legyen, + mellé egy nagyot, amivel megcsengeti a kis telefont ha nem találja a táskában