Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz m3ss #54947 üzenetére

Elhiszem, hogy nem rossz gép, hiszen professzionális, munkaeszköz csúcsgépnek tervezték. De:
    - fő pontom az volt, hogy már nincs az, hogy benézek az apróra és dúskálok. Az irányjelzős canon aprójának 8-10 oldalát néztem át és csak egyetlen egy ödéma-1-et találtam 135-ért
    - 5Dm2, D600, D610 300-tól kezdődik, és azért lehetett válogatni, volt jópár eladó. Oké, nem pont duplája, de közel van hozzá. Ha valaki rendszerben gondolkozik, beszerez mellé 1-2 korrekt zoomot és / vagy pár jó fixet, valamint vaku(ka)t; a végösszeghez képest ez már nem az a különbség, amit érdemes lespórolni. Persze szerintem. Lehet, hogy neki tényleg csak egy one trick pony kell, de kétlem, hogy egyetlen portréobinál megállna.

Gorgo, Schawo: a gond az, hogy af is kellene neki, mert rossz a szeme a fókuszhoz.

Schawo: a ff váz és főleg üvegek méretére én sem vágyok, a nagy mosodára sem gerjedek, de a dinamika-tartomány, színmélység és valamelyest az iso és af-rendszereik is tetszenének kisebb gépben. Reméljük, hogy az új OMD tényleg nagyot szól majd.

Új hozzászólás Aktív témák