- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Elhiszem, hogy nem rossz gép, hiszen professzionális, munkaeszköz csúcsgépnek tervezték. De:
- fő pontom az volt, hogy már nincs az, hogy benézek az apróra és dúskálok. Az irányjelzős canon aprójának 8-10 oldalát néztem át és csak egyetlen egy ödéma-1-et találtam 135-ért
- 5Dm2, D600, D610 300-tól kezdődik, és azért lehetett válogatni, volt jópár eladó. Oké, nem pont duplája, de közel van hozzá. Ha valaki rendszerben gondolkozik, beszerez mellé 1-2 korrekt zoomot és / vagy pár jó fixet, valamint vaku(ka)t; a végösszeghez képest ez már nem az a különbség, amit érdemes lespórolni. Persze szerintem. Lehet, hogy neki tényleg csak egy one trick pony kell, de kétlem, hogy egyetlen portréobinál megállna.Gorgo, Schawo: a gond az, hogy af is kellene neki, mert rossz a szeme a fókuszhoz.
Schawo: a ff váz és főleg üvegek méretére én sem vágyok, a nagy mosodára sem gerjedek, de a dinamika-tartomány, színmélység és valamelyest az iso és af-rendszereik is tetszenének kisebb gépben. Reméljük, hogy az új OMD tényleg nagyot szól majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Milyen routert?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- RugKing 4 Pro
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest