- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Milán13
üzenetére
"azért ide írtam, mert"
Mert off téma és off gép.
Van külön állványos topik is, itt szerintem nem sok ember használ ilyen állványokat (mikróhoz elég kisebb és könnyebb), hogy össze tudja őket hasonlítani. Én egy Weifeng 6615-öst használok, mert ~32 cm-re összecsukható és ~1 kg, viszont ~1.4 m-re nyitható max. Nekem ez motoron tanktáskába pont befér úgy, hogy gép és obik meg pár kiegészítőt még tudjam cipelni. S messze nem 100k volt. Még a Benro eredetije sem, aminek továbbfejlesztett másolata. Ha hátizsákkal mész és kevésbé vagy méretkorlátos, akkor ezeknek pár számmal nagyobb verziója is jó lehet. Nem kell egyből 100 k-ra menni.---
Milyen témák mennek itt közben, agyameldobom. Én is rossz helyen nyaralok.
És hogy ilyen szövegekkel össze lehet valakivel jönni, meg egyeseket lányok kergetnek, hát kapjátokbe 
Igaz, lányok engem is szoktak kergetni... de inkább csak az őrületbe
Nem, Dr. Csernus, nemakarokrólabeszélni, de ha mégegy lánytól a szokásos "tök jó veled beszélni, kár, hogy a barátom nem ilyen" mondatot kapom, az nem teszi zsebre, amit kap...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van külön állványos topik is, itt szerintem nem sok ember használ ilyen állványokat (mikróhoz elég kisebb és könnyebb), hogy össze tudja őket hasonlítani. Én egy Weifeng 6615-öst használok, mert ~32 cm-re összecsukható és ~1 kg, viszont ~1.4 m-re nyitható max. Nekem ez motoron tanktáskába pont befér úgy, hogy gép és obik meg pár kiegészítőt még tudjam cipelni. S messze nem 100k volt. Még a Benro eredetije sem, aminek továbbfejlesztett másolata. Ha hátizsákkal mész és kevésbé vagy méretkorlátos, akkor ezeknek pár számmal nagyobb verziója is jó lehet. Nem kell egyből 100 k-ra menni.
És hogy ilyen szövegekkel össze lehet valakivel jönni, meg egyeseket lányok kergetnek, hát kapjátokbe