- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"kicsit atertekelte bennem, hogy erdemes e tobb ezer eurot kolteni egy bringara."
Amúgy itt én még pár éve akadtam le. Amikor a húgom bringáját vettük jópár éve, csak lestem, hogy mennyire elszaladtak az árak. Iszonyatos. Amilyen gépeket lehetett kapni 5-6 évvel előtte (amikor a sajátomat vettem, még a mai napig használom), ahhoz képest 3-4x árakon mentek
S a helyzet azóta sem lett jobb. Néhányan elkezdik sorolni, hogy milyen alkatrészekből áll a bringájuk és azok mennyibe kerülnek, én meg csak csodálkozok, hogy mi is kerül azokban annyiba, amikor annyiból már pár éves használt, működő, forgalomképes motort kapni, amiben mégiscsak több alkatrész, anyag, megmunkálás van. Kicsit félek is attól, hogy valamikor ellopják vagy tönkremegy a bringám, és vehetek helyette újat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Autóhifi
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
S a helyzet azóta sem lett jobb. Néhányan elkezdik sorolni, hogy milyen alkatrészekből áll a bringájuk és azok mennyibe kerülnek, én meg csak csodálkozok, hogy mi is kerül azokban annyiba, amikor annyiból már pár éves használt, működő, forgalomképes motort kapni, amiben mégiscsak több alkatrész, anyag, megmunkálás van. Kicsit félek is attól, hogy valamikor ellopják vagy tönkremegy a bringám, és vehetek helyette újat...