Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
Van zsebkompaktom - több mint egy éves, de alig pár expoval árulom, mert annyira kiábrándító egy DSLR minőségéhez képest -, van m4/3 rendszerem és van DSLR is.
A GF1 még kompromisszumos, de a legtöbbször már bőven vállalható minőség. Obik terén van még hiányérzetem, de a 20/1.7 a hibái ellenére is nagyon szerethető, a mZD 9-18 pedig jobb mint amit Nikonon használtam, ráadásul töredék súly és méret mellett. (Ami nagyon-nagyon fontos, mert egy D300+Tokina 12-24 nagyon sokszor nem volt velem, amikor a GF1+9-18 velem lett volna. Gyakorlatilag mindig hurcolom)
A GF1 még kompromisszumokkal teli, de a következő amit megveszek - GF4, GH4? :-) - sokkal jobb lesz. Obikból is lesznek jobbak. No para!
Az egyetlen igazi problémám jelenleg a m4/3 cuccokkal a többek által is emlegetett, szinte nem is létező használt piac. CaNikonhoz képest szinte nulla, de ha valaki nem türelmetlen, tud venni m4/3 cuccokat is a bolti listaár alatt. (Sem a vázért sem a 20/1.7-ért nem fizettem bolti árat, egy Pana 45-200-at kimondottan olcsón vettem ... egyedül a 9-18 volt kicsi fájdalmas, de az is csak annak 170ezer aki az első útba eső helyen megveszi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PlayStation 5
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest