Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Az biztos hogy nem mindegy a súly, de nem fogom azért értéken alul eladni az dslr-t hogy pár dekával könnyebb legyen a táska. A d50-em szart sem ér a 18-70-el egyetemben, ellenben a képminősége nekem megfelel, a nikon 35-öse 50k, a pana 25-öse 120k, a hobbiportrékhoz megfelelő 50 f1.8-at 35-ért vettem, ugyanez m43-ra nem tudom mennyi lenne AF-el.
Sigma Dp1-et nemrég adtam el, mert túl nagy volt másodgépnek, egyáltalán nem zsebméret, miközben kisebb bármelyik m43-asnál. Még az LX5, XZ-1 is túl nagy, az objektívgyűrű túlságosan kilóg, és még külön blendesapka kell. Nem szőrözésből mondom ezt, de minél nagyobb a fényképező, annál inkább otthon fog maradni. Rengeteg témát szalasztottam el emiatt az évek során, és rettentő bosszantó olyankor hogy nincs nálad a fényképező.
Ezért is akarok valami zsebkompaktot, de még egy nokia N8-on is elgondolkodtam, csak az meg cseszett drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs