Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.vr

őstag

válasz .mf #45178 üzenetére

Lehet, onnan indult az egész hogy a kb. 115-nél rákérdeztem lehetett-e ennyiért kapni aztán rákerestem és találtam 125-ért ez a (nekem kicsit furcsa) példányt doboz és eredeti alkatrészek nélkül (kivéve napellenző, abból rögtön kettőt is ad :) - bár lehet az a (B+W napellenző" az inkább mást akar jelenteni )

Én egyébként úgy számolnék hogy egy minden gyári tartozékával, teljesen hibátlan műszaki és esztétikai állapotban lévő jó minőségű objektív az valahol a _megbízható_ legolcsóbb nettó ár körül reális áron van (így most a panashopban látok akciósan 141.654+áfáért, de ha ez az akció kifut, akkor a medikerben 143.307+áfáért látok) Szóval ha keresnék, én ennél lényegesen olcsóbban nem gondolkoznék, illetve a mázliban lehet bízni (vagy ha valakinek sürgősen kell a pénz)

Persze ha valaki talál mindenben hibátlant ennél jelentősen olcsóbban, akkor örülni kell és megvenni.

(amúgy mintegy reality check-ként, ugyanott a fórumon nemrég kelt el egy oly 60/2.8 macro 135-ért (boltban nettó 133-ért látom) meg egy oly 75/1.8 240-ért (ezt nettó 255-ért látom, de mindkettőre vonatkozik hogy ezek a nettó árak nem a mintabolti kedvezménnyel vannak, úgy pl. az utóbbi nettó 227 lenne, vaiújan, de tegyük fel hogy még a 8 ezres tagságit is ki kellene kérni mert nincs, úgy meg 235, szóval még így is többért ment el használtan 8a makró meg főleg)
    (még egy példa: Pana 45 macro, használtan 155, boltban nettó 149.500ért látom)

Tehát ezek a nettó bolti árak tök jól korrelálnak a már említett használtpiaci árral.

De ismétlem, ha van éppen használtan ennél jóval olcsóbb és valaki épp azt keresi, akkor arra le kell csapni.

Új hozzászólás Aktív témák