Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
Lehet, onnan indult az egész hogy a kb. 115-nél rákérdeztem lehetett-e ennyiért kapni aztán rákerestem és találtam 125-ért ez a (nekem kicsit furcsa) példányt doboz és eredeti alkatrészek nélkül (kivéve napellenző, abból rögtön kettőt is ad
- bár lehet az a (B+W napellenző" az inkább mást akar jelenteni )Én egyébként úgy számolnék hogy egy minden gyári tartozékával, teljesen hibátlan műszaki és esztétikai állapotban lévő jó minőségű objektív az valahol a _megbízható_ legolcsóbb nettó ár körül reális áron van (így most a panashopban látok akciósan 141.654+áfáért, de ha ez az akció kifut, akkor a medikerben 143.307+áfáért látok) Szóval ha keresnék, én ennél lényegesen olcsóbban nem gondolkoznék, illetve a mázliban lehet bízni (vagy ha valakinek sürgősen kell a pénz)
Persze ha valaki talál mindenben hibátlant ennél jelentősen olcsóbban, akkor örülni kell és megvenni.
(amúgy mintegy reality check-ként, ugyanott a fórumon nemrég kelt el egy oly 60/2.8 macro 135-ért (boltban nettó 133-ért látom) meg egy oly 75/1.8 240-ért (ezt nettó 255-ért látom, de mindkettőre vonatkozik hogy ezek a nettó árak nem a mintabolti kedvezménnyel vannak, úgy pl. az utóbbi nettó 227 lenne, vaiújan, de tegyük fel hogy még a 8 ezres tagságit is ki kellene kérni mert nincs, úgy meg 235, szóval még így is többért ment el használtan 8a makró meg főleg)
(még egy példa: Pana 45 macro, használtan 155, boltban nettó 149.500ért látom)Tehát ezek a nettó bolti árak tök jól korrelálnak a már említett használtpiaci árral.
De ismétlem, ha van éppen használtan ennél jóval olcsóbb és valaki épp azt keresi, akkor arra le kell csapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anime filmek és sorozatok
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
- bár lehet az a (B+W napellenző" az inkább mást akar jelenteni )