Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Mérete alapján eléggé G3 utódra sikerült, ami nekem tetszik, ez az első oly gép amin elgondolkodnék. Kár hogy nem kihajtható a kijelző, a többi tulajdonsága nem rossz. De még pár évet kibír az a G3 bőven, nagyon jól teszi a dolgát.
Tudom a G3 lassú a fájlok kiírásában, most egy Maxell Class 10-es memóriakártyám van, a neten azt írják minimum 10MB-os írási sebességet tud, amit tudok hogy olvasáskor mindegy hogy a laptopom kártyaolvasójába teszem vagy kábellel a kamerát kötöm be max 4MB-ot tud produkálni (ami elég siralmas). Érdemes mondjuk egy Sandis extreme-re költeni? Az 45MB/s-ot ír, ami nyilván sokkal gyorsabb, de nem tudom hogy a G3 esetében előrelépés lenne-e a váltás, akkor meg nincs sok értelme most rákölteni, inkább másra. Többször lőttem sorozatot és gyanúsan kevés képnél belassult a sorozat sebessége, régebben mintha annyit raw+jpg-ben tudott volna mint most sima jpg-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest