Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius75
aktív tag
Miért van az, hogy ha fogadni kellett volna rá, ki fog először beszólni (19606 hsz.), majd az erre utalt válasz miatt durcáskodni, akkor nálam biztosan Te leszel a nyerő? Miért van az hogy, a megnyilvánulásaid döntő többségéből süt a másokat lenéző önelégültség? Egy percig sem vonom kétségbe, hogy az átlagnál talán nagyobb tapasztalatod, gyakorlatod van néhány témában, de ebből miért következik rögtön az, hogy ezt mindig éreztetned is kell? És ne gondold, hogy ezt azért írtam, mert megsértődtem: nem szoktam, fórumon soha. Nem szabad, mert hiszem hogy nem rossz indulatból, vagy irigységből születnek válaszok (vagy mégis?), hanem pusztán ki-ki a maga módján adja közre azt, amire éppen képes. És hát sikerül ahogy sikerül.....
Ami a visszaolvasást illeti: bizony jól tetted volna, mielőtt válaszolsz, mert akkor kiderült volna, mi a bajom a tükrös vázzal, a milces obikkal, miért kell 24mm-es kezdő, miért kell(ene) "kettőnyócas", stb.
A szmájliknak viszont külön örülök
, amúgy sem vagyok haragtartó, meg hát ugye akinek olyan kép van a nappali falán, kérem.....arra nem is lehet....sőt, nem is szabad...

Parci: írtál egy ilyet: "egy g5 + 14-42 x nekem biztosan kevés lenne az obi miatt (a váz több mint elég)." aztán meg egy ilyet: "alulra jó akár a 14-42 x is" végül is akkor most jó vagy nem jó?

Köszönöm a véleményeket, szép estét mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, amúgy sem vagyok haragtartó, meg hát ugye akinek olyan kép van a nappali falán, kérem.....arra nem is lehet....sőt, nem is szabad...