-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Zοltta #151916 üzenetére
Amit Floyd80 is írt abból ez van nekem. Szintén itt ajánlotta egy kolléga. 8 casti nekem is kellett.
SoulReaver: Csak nem mindegy milyen a belső és mit tud. ROG név alatt itt minőséget kapsz.
Rowon: Előre gondlkozott. Majd lesz ott erősebb gép!
premierpark: Már régóta egy táp hatékonysága 10% terhelésnél is már 90% felett van. Írd le mi lesz a konfig és mennyi a keret!
-
Floyd80
addikt
-
Zοltta
senior tag
válasz
Zοltta #150758 üzenetére
Egy kis helyzet jelentés , Július óta mióta üzemel a kicsike , hangját nem halottam még extrém közelről sem
Napi 8 órát megy folyamatosan hetente 3 napon át és full max beállításokkal játékok alatt ,de eddig semmi féle hang nem jott se Vga se a táp felőlKábelei kicsit merevek voltak, de kis logikával szépen el lehet vezetni őket
Elég időben vettem, akkor 89k Huf volt most meg... 96k ugyan azon a helyenKöszi még egyszer az ajánlást
KAMELOT
ui:.. Tudom, hogy van ilyen topik , de itt talán több tapasztalt kolléga vannak.Ki milyen túlfeszültség védett elosztót használ? Nekem minimum 6db aljzat kell. köszi
-
Cs1csó
titán
válasz
Zοltta #150413 üzenetére
Ez olyan mint egy IPS paneles LED monitornál MINIMÁLIS oldalsó bevilágítás. Nyilván ha van lehetőséged mondjuk 20-30 ugyanazon típusú monitor végigellenőrzésére akkor ki tudod választani azt az EGYETLENT aminél a LEGKISEBB a bevilágítás. De nyilván a kereskedőnek ez nem biznisz.
Csak kellemetlen mint a merevedés ?
Voltam fiatal, de nem emlékszem -
jeni
félisten
válasz
Zοltta #150404 üzenetére
Sok sok pénzért nagyon menő és nem fog neked zajongani-igaz ez csak 700W-s,bár a Coil whine mentesség nem garantál 1000%-n,az is lehet nem is lesz rajta sose.
Ha ventis a végleges megoldás akkor célszerű olyat vagy olyanban megvenni ami 30-40%-ig még nem kapcsol be a venti. -
jeni
félisten
válasz
Zοltta #150386 üzenetére
a Corsair RM850x (árgép) ahhoz 100%,hogy ez jó oda!
Corsair Premium Individually -
KAMELOT
titán
válasz
Zοltta #149764 üzenetére
Igen van róla teszt. Tökéletes táp lett. 60% terhelésen 381rpm a venti.
-
válasz
Zοltta #149764 üzenetére
Szia,
Tudtommal még nem készült róla teszt egyetlen közismert oldalon sem. A PSU Tier Listen is spekulatív pozícióban van (szerencsére "A" Tierben), pont ezért, mert egyenlőre még nem tudni róla sokat. CWT belsős, ami jó dolog, a CWT nagyon jó tápokat (is) gyárt. A 10 év garancia is nyugodalomra adhat okot.
Egy dolog viszont gyanús nekem, hogy dupla golyóscsapágyas ventilátort raktak bele... [link] Na most, ha az bekapcsol, akkor nem biztos, hogy halk lesz. Nekem a Super Flower tápomban is dupla golyóscsapágy van, viszont annak a fan profilja is elég agresszív és csak egy állás van benne. Bekapcsolod és csak annyit hallasz, hogy felszáll egy helikopter a gépház mögött.
-
Mans20
addikt
válasz
Zοltta #148686 üzenetére
Jó volt az is ,kivéve nálam a venti, aktív módban volt hangja rendesen. Fél év után a i5 13500-at betéve tudtam annyira terhelni, hogy beindult félpasszív módban. Elkezdett lassan zörögni, bekapcsoltam állandó forgásra és daráló hang. Pár napra rá megszűnt, de visszaküldtem PCX-be. Valószínű RM850-et tartom meg.
-
válasz
Zοltta #148668 üzenetére
Nekem volt Be Quiet! Straight Power 10 (igaz csak 700W) tápom, de iszonyatosan halk volt, emiatt nagyon szerettem. (pedig az nem egy félpasszív táp)
Ez alapján el tudom képzelni, hogy a nagyobb és újabb sorozat sem lesz nála hangosabb.Corsair-ből most RM1000X-et használok, ezzel van személyes tapasztalaton. Ez egy álom tápegység. Ennek nulla hangja van, de ez félpasszív
Feltételezem, a 850-es verzió is hasonlóan remek táp
Remélem, tudtam segíteni
-
-
Zοltta
senior tag
-
Cs1csó
titán
válasz
Zοltta #143337 üzenetére
Seasonic FOCUS GX-550W Gold 33k körül 10 év garival pl. Alza-ról.
-
syberia
veterán
válasz
Zοltta #120334 üzenetére
Elég lesz a kábelek hossza a H700-hoz, az alaplapit el fogod tudni vezetni benne hátul is. Az új konfiguráció mellé is elég lenne a Chieftec, Gtx 1060-hoz felesleges 450-500 W fölötti teljesítmény, tuning is mehetne. 550W már inkább 200W környéki fogyasztású videokártyához kéne, a 1060 inkább 100-110W körül eszik. Ha minőségibb, magasabb hatásfokú tápegységre cserélnéd a mostanit, akkor a SuperNOVA jó választás, vagy ott a SS Focus Plus 550 hasonló tudással és 10 év garanciával.
(#120533) ProXlmuS: Milyenj géphez keresel? Használd a [link] gombot legközelebb.
Gyanítom kicsit fölé lőtted a wattokat.
-
Cs1csó
titán
válasz
Zοltta #120334 üzenetére
A jövőbeni konfigod maximális fogyasztására a beQuiet! táp kalkulátora is elméleti maximumnak 270W-ot ad meg tehát egy minőségi 400-450W-os táp elég:
- Seasonic
- Bitfenix
- beQuiet!
- EVGA
- FSPA tápra a konfig értékének kb. 5-10% kellene fordítani, egy 20-25 ezer forint körüli tápot megérdemelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged