- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TechN7ne
nagyúr
A fejlődés lényege kevesebb fogyasztás nagyobb teljesítménnyel (lásd az Apple M1/M2 és az érkező M3-as chipeket amikre hűtés sem kell és egy sima akkumulátorral elmennek akár két napig is hűvösen).
Jelen esetben két éve visszafele fejlődik a számítástechnika ,nagy fogyasztással persze hogy erősebb egy hardver ,nincs már itt fejlődés csak reszelgetés meg hülyének nézés.
-
Floyd80
addikt
Arra lehet hivatkozni, hogy nem pontos a termékleírás, mert ez a SLI, Crossfire korszak terméke, ami nem ma volt.
A Y-cable for distribution of the VGA power connector on the PSU to multiple graphics cards.The majority of PSUs is not equipped with sufficient connectors for operation of a SLI or Crossfire system. With only one power connector, it is hard to sufficiently supply power to the second graphics card. The solution is this new Y-cable from Phobya. This cable allows you to convert a single 8-Pin VGA power connector into two, 6+2 -Pin VGA power connectors for maximum usability.
Itt egy hasonló kábel ugyanilyen csatival, tehát a CPU oldaláról vittek át a VGA-hoz extra lóerőt, persze ha volt a tápon pluszba 8-pines CPU csati.
Illetve a Thermaltake-nek volt official:
CPU 8Pin to Dual PCI-E 6+2Pin Splitter Cable (thermaltake.com)
-
sutyerák007
senior tag
Köszi a tippeket.
7900xt lesz végül. Szerintem egy Taichi. Az RM750x a legszimpatikusabb ezek közül.
Elég amúgy a 750W? A kártya oldalán 800w amit ajánlanak de gondolom ott a random márkás tápokra is gondolnak.
#148752jeni 7900xt esetén engem érint a 12VHPWR kérdéskör? nem nagyon követtem mostanában a dolgokat. -
"Jah, és egy pár Corsair táp ami 2022-ben (vagy utána) jött ki ATX 3.0 minősítésű, de nincs a tápon 12+4pin aljzat."
Tudtommal Jonnyguru is megszólalt a témában és feleslegesnek tartotta a tápra a csatlakozót. Gyakorlatilag úgy volt vele, hogy akinek ilyen kell, az vegyen átalakítókábelt hozzá."Amúgy én még olyan tesztet nem láttam hogy pl egy 850W-os Gold ATX 2.4 vs 850W-os Gold ATX 3.0 hasonlítottak volna össze. És amiben leírták volna hogy igen, ebben és ebben a paraméterben jobb az ATX 3.0."
Összehasonlító tesztről én sem hallottam. -
-
NvidiaRTX
őstag
"Pedig az első kommentedben 4090-ről volt szó.
"
A kérdésem azzal a VGA-val legfőképpen a kábel miatt volt mert hallani lehetett a leolvadásos dolgokról és nem szeretnék azért bukni egy VGA garit mert a VGA-t nem a hozzá adott kábellel használtam hanem a BeQuiet saját megoldásával.
"Lehet olyan már sosem lesz, mint előtte, hiába megy lentebb az euró értéke"
És ez a legjobban jellemző dolog erre az országra. -
NvidiaRTX
őstag
-
-
-
-
Meg kb. még sokáig elég is lesz a nem ATX 3.0-s táp, jelen álláspont szerint AMD-nél nem is lesz 16 pines csatlakozó.
Valahol azért bízok benne, hogy a jövő videókártyáit valahogy energiatakarékosabbra próbálják majd elkészíteni, hogy kisebb tápokkal is jól menjenek, környezetvédelem címszóval amúgy is hamarabb lehet mindent is eladni.
-
tasiadam
veterán
Amikor en vettem a TX550-et akkor is atneztem parszor, hogy mizu van hang teren, mert nem corsair ventis. Egyik negativuma is az RM-hez kepest, hogy melegebb(?), Hangosabb. Kozben barmi hangosabb, mint a tap. Viszont akkor meg jocskan olcsobban vettem, 28ert, most mennyi? 40?
-
negasonic
tag
Szia, köszönöm a linkeket. Végül kiderült nem a táp köszönt be, hanem az alaplap. sikerült szereznem csere alkatrészeket és kisakkoztam hogy az asrock b450m pro4 lapom eddig bírta. amikor jöttek a usage dropok, zúgott a lap. Ezért hittem először hogy táp, de másik táppal is megcsinálta, akkor derült ki hogy az alaplap lesz a gond.
-
zaja8
aktív tag
A táp ki van választva, a kérdésem az volt hogy az ajánlott -e.
Mivel még nem elterjedt az AM5 így én sem tudok konkrétabban írni. De szerintem te is tudod anélkül hogy írnám hogy egy 8magos az minimum 105w a TDP. A VGA egy 3080(ti)Jeni: AM5 ezt írtam is. A VGA max 3080ti vagy majd 4070.
Ez biztos belefér a 850w-ba. A kérdés hogy az általam kiválasztott táp ajánlott -e. -
Bossp
addikt
1+1 daisy chain. Sajna ezt a két kábelt szolgáltatták hozzá. De most érkezett meg hozzám nagyon jó áron Dark Power 12 pro 1200W-os táp. A Seasonicot is jó áron beszámolták. eredetileg BQ Dark Power 12 850 volt a terv de ezt ugyan annyiért elhoztam
. Ezért is érdeklődöm hogy nem e lenne értelme belőni azt az OC key-t. De ha ezzel bukom az OCP-t akkor érdekes
850-nél is 35 A-es ágak voltak és ugye az felezve mert egy ágra két külön álló pci-e csati megy. Itt van 2db 40A-s de az is csak 60 mig a seasonicban 1 62A-es
-
Bossp
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Siklócsapágyas...
Akkor mondanám, hogy nem spórolták el, ha egy rendes golyós ventit kapott volna
De ez csak az én nézőpontom, egy ADDA ventivel öröm lenne. Esetleg még a Jamicon.
A siklócsapágyas megoldások akkor jók, ha nem száradnak ki, ha ez megtörténik ugyanott vagyunk, jönnek a nyekergő YL ventik, és társaik..
-
blountex
senior tag
A 3090 azért más kategória nem is csodálom, hogy levágta.... enyémnél még épp elég lenne.
Jelen helyzetben a 650W szerintem nem lövök mellé, persze ez változni fog idővel.#146642 Graphics
Olvastam én erről, hogy kicsit túllőnek, csak nem gondoltam, hogy ennyivel.
Az is meglepett, hogy a gépem semmilyen körülmény között nem eszik 500Wnál többet (még 4K-ban sem), holott azért én egy kicsit többel számoltam. -
Fransico
tag
Szia,
Nagyon hangos lett játékok alatt, és több hőt ad le mint korábban.
Tudom, hogy elég lenne a 600w is, de az asus 750w-ot ír ajánlott tápként ehhez a vga-hoz, ezért gondoltam rá, hogy ilyet veszek. A tápot egyébként rendszeresen takarítom, és a venti sem csapágyas benne, ebből következtettem rá hogy már más baja lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest