- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Titanfall 3 állítólag készülőben, tarkov klón lesz a fő irány. [link]
-
beteg
őstag
Hali!
2,49 EUR-ért adják most a steamen a játékot. De azt néztem, hogy a DLC-ket meg 12,49-ért. Meg szabad venni csak az alapjátékot? Az offline játékhoz az aléh lehet? A DLC-k a multihoz kellenek? Mindegyik DLC-t meg kell venni?
Multiznak még vele annyian, hogy lehet játszani? -
Nem hagyjuk a topikot kihalni.
Tegnap este toltam 4 meccset (attrition mint mindig), kb 3 ezren voltak online matchmaking még mindig 10 sec alatt vagy akörül \o/
200 ponttól messze voltam, idén először vettem elő a játékot. (screenshot gomb nem működött, elnézést vagyok)Mai napig nincs még egy játék számomra, aminek ennyire intenzív és élvezhető a multija, ha fps-ről van szó.
Első bemelegítő meccs volt, Gary the hun-nak innen is pacsi.
-
wjbhbdux
veterán
-
Get rekt niBBaz!
A Titanfall 2 egyszer csak megint játszhatóvá vált -
danih
veterán
Köszönöm a véleményeket, akkor megveszem
-
havonta 1-2 alkalommal igyekszem tolni, a multi első elindításnál néha (nem mindig) csak tölt-tölt de semmi nem jön be (task manager-->bezár-->újra launch), amint megnyílik a lobbi rendesen, utána 10 sec alatt talál meccset és indul az ereszd el a hajam, csúcsrajáró vérnyomással.
Csalóba egyszer futottam, anno 2018-ban, lejelentettem az illetőt, rá egy hétre jött valami email úgy emlékszem, hogy köszönik és permabant kapott az illető.
-
danih
veterán
Filléres tétel most steamen, kérdésem a multi él? Mintha emlékeznék egy youtube videóra ahol azt taglalták hogy tele van hackerrel, a fejlesztő/fenntartó meg leszarja... De lehet rosszul emlékszem
-
tomcat78
őstag
válasz
Dilikutya #1188 üzenetére
Nem egy idióta campelős, sniperkedős játék.... Ha valakinek az tetszik, ezt kerülje, mert megeszik multiban. Szerencsére.... Persze ízlések és pofonok. De ebben jó érzés halomra gyilkolni azokat, akik ezzel kísérleteznek
Keressenek más játékot, mert ehhez nem elég jók....
-
Dilikutya
félisten
Nyári akcióban, olvasva sok jót a single-ről, kicsi pénzért megvettem, majd végig is nyomtam, de kár volt. Unalmas, a 90-es évek végét, 2000-es elejét idéző ostoba sztori, ráadásul minden nehézséget falonfutással kellett megoldani, amitől egy idő után agyfaszt is kaptam. Hiába pörgős, szörnyen buta játék, nem szeretek multizni, de ezt hatványozottan kerülném is, el tudom képzelni, micsoda ugrabugra lehet ott.
-
Több, mint egy éves topik csendet szakítok meg
Tegnap toltam 3 kört, szigorúan Attrition mód, mint mindig. A matchmaking-re 10 másodpercet se kellett várni. Nagyon jó volt annak ellenére, hogy a 120 pontot is csak egyszer sikerült elérnem a sok kihagyás miatt.
A tempó, a hangok, a multis játékmenet, a teljes káosz érzés.A csetben az emberek poénkodnak, szivatják egymást, de mégis nulla toxikusság (looking at you R6 Siege), és a vesztes csapat is gratulál, vagy legalább egy GG-t beír. Pláne hogy mind3 meccs nagyon szoros volt, konkrétan az egyiknél 10 pont se volt a különbség mikor elértük a 650-et.
This is the way. Sajnálom, hogy a Respawn-t felfalta az EA és csak sztárvórsz-sztárvórsz mer aza pénnzzzzz!
További figyelmet és kontentet érdemel ez a játék, vagy egy 3. rész hírét.
-
tomcat78
őstag
válasz
tomcat78 #1181 üzenetére
Update: Valamiért a random fagyások oka az volt, hogy a beállításoknál feltoltam a VGA memória méretét 8gb-ra.... A kártyán 16 van...
Nem nagyon értem a dolgot, de ha a beállításoknál vissza veszem 4-re, semmi fagyás, gond nélkül fut. Jelzem, mint kiderült nálam a Northstar nélkűl is ez a helyzet. Driver gond, vagy nem tudom. Ezen túlmenően a kreált játékmódok még szórakoztatóak is.
Jó lett, na.... lehet hentelni
-
tomcat78
őstag
Némi tapasztalat a linkelt moddal kapcsolatban így pár nap után: Első, és ami a leg fontosabb, hogy tényleg működik! Jellemzően PvP játékok mennek, választható pályákon tizen x fővel csapatonként. Tehát a megszokott játékmenetekből nem mindenre van lehetőség. Bár létre lehet hozni privát meccseket, akár a megszokott témákban is. Néhány kisebb lagtól eltekintve gond nélkül fut. Vagyis majdnem.... Nálam időnként random kifagyást produkál a játék kompletten. De még mindig messze élvezhetőbb, mint a normál szerverek. Csak egyenlőre viszonylag nehéz játékba kerülni.
Ahogy nézem javítások folyamatosan jönnek hozzá, illetve szaporodnak az elérhető szerverek is, úgyhogy a hibák remélhetőleg idővel javulni fognak. -
Eversmann
aktív tag
"Úgy tűnik, hogy a közösség menti meg a hátrahagyott Titanfall 2-t"
link -
tomcat78
őstag
Megint ez a Ddos támadás? Vagy valami más miatt nem megy megint a multi?
Kb semmit nem találtam róla. Ok, nagyon nem is kerestem....
-
tomcat78
őstag
Tudja valaki, hogy mi a fene van a játékkal? Játék elindul, pálya betölt, de abban a pillanatban, hogy csinálnék valamit, ping az egekbe, majd kib@sz a következővel: read packet entities failed. Tegnap még semmi baja nem volt. Se HW változás, se semmi...
-
-
válasz
RudiLicenc #1164 üzenetére
Mint minden multiban, itt is vannak akik megérik a pénzüket. Összességében nem toxik, mint pl a Siege, azaz alja, a gamet élveztem de a közösség miatt töröltem a francia.
-
-
válasz
RudiLicenc #1161 üzenetére
Igen, hetente-ket hetente, de kiszámíthatatlan mikor hogy fér bele, azért nem hívlak csak:)
-
tomcat78
őstag
válasz
RudiLicenc #1161 üzenetére
De... Szoktam vele még mindig...
-
Valaki nem szokott mostanában játszani? Rákattantam...
-
válasz
tomcat78 #1157 üzenetére
Ugyanez sajnos. Ha 180 pont körül végzek, akkor már kevésbé vagyok frusztrált. De van hét, hogy egyáltalán nem tudok játszani, és amikor igen, akkor is kb max 5 meccs.
Azzal szoktam magamat nyugtatni, hogy vajon mennyire lehetnék jó, ha napi 1 órát tolnám hétvégén pedig többet
-
válasz
tomcat78 #1151 üzenetére
Volt ettől sokkal izmosabb köröm, de sajnos a geforce experience sokszor bevágta a durcit.
A grunt killek döntő többsége annak az eredménye, hogy szokásom kiszórni feléjük a tick-et (igen, én azt használom) illetve a Titánnokkal való pofozkodás a Relic a pályán mindig kb olyan helyen volt, hogy pár méter megtetétele alatt legalább 4-5-öt tapostam el#GruntLivesMatter
-
-
-
válasz
Ra's al Ghul #1145 üzenetére
Gyors a matchmaking szólóban 5ig nem tudok elszámolni, extra másodpercekbe kizárólag akkor ütközök, ha 3-an vagyunk, mert a skill based mathmakinget megnehezítjük.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Érdekelne, PC-n mennyien játsszák még a játékot?
Érdemes most még megvenni? Jelenleg van szép leárazás... viszont ha nem játssza senki akkor nem nagyon venném meg. -
Aethel
aktív tag
Üdv srácok!
Most elég jó árban van a game, mennyire él még a közösség? Alább láttam a videót hogy népszerűbb mint valaha, de az egy kicsit elbizonytalanított hogy a legutolsó hivatalos patch hír 2017 decemberéből való -
-
wjbhbdux
veterán
-
Deck
titán
Hali mindenkinek!
Van még itt valaki? Vagy halott a topik?
-
Ugyan ez nekem is kérdésem 10 euró most a játék . Elgondolkodtam rajta.
-
Gyuri44
aktív tag
Mennyire pörög a játék,érdemes megvenni?
-
-
khalox
őstag
Szerintem a regenerációs rendszerrel keveritek. Ilyenkor valóban "elveszik" minden, így lehet újra unlockolni a dolgokat. A kozmetikai elemek megmaradnak, illetve a magasabb generációval újabb, egyedieket kaphat - és lehet újra a szinteket lépni. Nem lehet a multit "végigjátszani" - csak feljebb lépni a létrán.
Valaki már a sokadik generációnál tart - annyiszor lépett 50 szintet, ahányadik generációban van. -
melan
senior tag
Sziasztok!
Gyerkőc végigtolta multiban a játékot - azaz elérte az 50. szintet. Felugró ablakban a play offline választotta, és most sajnos nem tud multizni (nyilván)
Szeretne tovább játszani... mit lehet tenni? Ha újratelepítem előlről kell kezdje? Mindenképp elveszti, amiket megszerzett? Szegény el van keseredve... -
Eversmann
aktív tag
Valaki multizik mostanság (és 18 már elmúlt? Elkerülve a noob vagy témákat
)?
-
Louro
őstag
1.: Durva, hogy egy ilyen régi, már akkor is csak közepesnek számító laptopon is elmegy a játék.
2.: Én a multit nem fogom kipróbálni, de a single egész hangulatosnak tűnik. Bár még eléggé az elején tartok. Lehet az Amazon-ról vett teljes játékot beaktiválom. Bár a trial-t azért végigtolom. Hátha később bedurvul és megeszi a gépem.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Ezen a konfigon elindulna a single player? Mulit nem nagyon mozgatja a fantáziám.
Köszi előre is!
-
smokiii1
aktív tag
Látom eléggé kihalófélben van a topic. Pedig én kezdek megint rákattanni a játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest