- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomtotom
senior tag
Z2-m van, vásárláskor nézzétek át, és ha a Z2 topikban leírt hibajelenségek nincsenek, azt vegyétek (az összefoglalóban le vannak írva az esetleges hibák) . Az egyik legjobb teló. A nagyságától én is féltem, de 1 nap sem kellett, és megszoktam, most már a kisebb teló játéknak tűnik a Z2 mellett
-
minek?:S
őstag
Akkor az M8
fradimil3
Gondolkodás nélkül a L820at venném, hiszen jóval erősebb.
Kreash
Navonokat nem ismerem.
Más: Új: Xperia M, Használt: BB Z10(nem android, de andoridos appok futnak rajta, viszont nem lassul be és nem laggol)
kivlov
Z1C jó kis készülék, kis házban nagy erő. i5c helyett én is inkább az 5S-t venném. Vagy 5öt... 5C és 5 között csak annyi a különbség, hogy nagyon ronda az 5C.
rene85
kínai és dual simes telókban a dual simes topicban tudnak segíteni
darkhembl
Sebességben Z1, Z1c, One(M7), Nexus 5, LG G2. Kamerában nem tudom melyik a király, erre majd jön más
Ha nem csak droid játszana akkor a kamerakirály: Lumia 1020 lenne.
-
minek?:S
őstag
Hali!
Én a Z1-et venném.
Lac99
+1 az SP-re.
fradimil3
Nem tudom, hogy a többiek mit néztek be, de nekem tökéletes volt a link. Amúgy is pont ma néztem a telefont. RAM-ból nagy előny az 1 giga, de SoCban nagy hátrány a snapi 200. Én egy Snapdragon 200-ért nem adnék ki ennyit, hiába a WP, hiába a többi jóság. Sokallom azért a hardverért az árat. Akörül még a Lumia 630 ugrik be dual-ként, de abban nincs ennyi "kényelem"/szolgáltatás, és 1 giga helyett is csak 512MB RAM van. Dual Simes topicban többet tudnak a dual simes telefonokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest