Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz bmwsan #122961 üzenetére
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget!
Akkor egy ideig még maradok a mostani telefonoknál.
A V10 egyébként nem lenne rossz ötlet, majd meglátom, hogy mennyire engedek a csábítasnak
(Csak annyiért már bőven van más alternatíva is.)[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
válasz bmwsan #122957 üzenetére
Igazából a Huawei P9-em mellé szerettem volna egy telefont, amit kifejezetten napi több órás képregényolvasásra, netezésre és játékra tudnám használni.
(Vagyis egy olyan teló kéne, amit nem sajnálom nyúzni.)
Jelenleg ezt a posztot a 18 órás kijelzőidővel bíró Asus Zenfone Max-om tölti be, csak hát játék téren elég sok kompromisszumot kell kötnöm...
A P9-et lehetőség szerint meg szeretném tartani, minél hosszabb távon jó állapotban, ezért nézegettem egy alternatíva után, ami az Asus-t tudná leváltani.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Ájvé
veterán
válasz bmwsan #122931 üzenetére
Van spemallon ahogy linkeltem, az pedig megbízható oldal, de sokan vesznek gearbesten is.
Fő kamera ugyan az mint A1 esetében, de Redmi 5 Plusban nincs telekamera. Viszont van 4000-es akku benne, nagy kijelző (alig 3 mm-el nagyobb az A1-nél), meg akinek tetszik van MIUI is benne. Alternatívának hoztam fel, annak még szerintem pont jó, olcsóbb is amúgy mint az A1 és Redmi 5 Plusból is van 4/64-es kiadás. Akinek még bejön az új trend vagyis 18:9-es kijelző annak jó vétel, olcsón megkapja ezt.[ Szerkesztve ]
-
RedHarlow
aktív tag
válasz bmwsan #122862 üzenetére
Megnéztem, az alábbi telefonok férnének bele a keretembe az előfizetéssel kapott kedvezményeket (Mobil M + 15GB net) nézve. Ezek közül miket ajánlanátok? Talán az edge 7 már kicsit drága lenne nekem.
Honor 9
Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy S7 Edge
Huawei P10
LG Q6
Huawei Mate 10 Lite
Samsung Galaxy J5[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
válasz bmwsan #122804 üzenetére
Nokia 6-ot szerintem se. Ha meg voltál elégedve a p8 lite - al akkor szerintem felesleges kiadnod több pénzt egy felső kategóriás telefonra főleg hogy a kozepkategoria is szépen fejlődik. Akkor szerintem a Mi A1-et vegyed (4gb ram és 64gb belső tarhelye van) vagy ha annyira tetszik a Huawei akkor pedig a p10 lite - ot ez is jó teló. De a Mi A1 azért jobb ár érték arányú teló. Adalbertnek akartam írni, de mindegy mert lényegében ugyanazt írtuk Bmwsan - nal.
[ Szerkesztve ]
-
mateglaj
tag
válasz bmwsan #122788 üzenetére
Köszi a válaszokat, nagyon meggyőzőek!
Az elmondottak alapján a honor 8 és p9 között vacillálok. Ahogy kiveszem a mondandódból, a p9 lenne a legjobb választás, azonban az kicsit aggaszt, hogy egy év különbség van a kettő megjelenése között, és a kettő ugyan olyan árban mozog kb, ahogy láttam. Kíváncsian várom az összehasonlítást!
Xda-n ahogy néztem, 8.0-s aosp még nincs is a p9-re, kicsit úgy tűnik, a fejlesztések gyakoribbak jelenleg a honornál. De addig nem döntök semmiképp, amíg nem látom át jobban ezeket a dolgokat... -
Real_Necro
veterán
válasz bmwsan #122788 üzenetére
Honor 8 eseteben biztosan allithatoak az also gombok, meglestem asszony keszuleken.
Arra kivancsi lennek, hogy foto szempontjabol volt panasz P9 eseteben raw modban az arnyekokra. Ezt azota orvosoltak, vagy csak Honor 8nal lett esetleg orvosolva?
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Randomized
csendes tag
válasz bmwsan #122709 üzenetére
Köszi a választ!
Nem tűnik rossz telefonnak a MI A1. Elolvastam róla a tesztet, és ami még így elsőre nem tetszik, az a dedikált gombsor (Multitask, Home, Back). Egyik haverom mondta, hogy neki is Xiaomi telefonja van, és ott ezeket a gombokat lehet állítgatni (vagy valami hasonlót mondott), bár neki MIUI van a telefonján. Ezen van rá valami esély, hogy a Back és Multitask gombot felcseréljem?
Amitől még félek, hogy 5.5" lehet, hogy kicsit nagy lenne, nem? Aki hasonló méretű telefont használ, mi a tapasztalata a nagy kijelzőmérettel?Bár ha olcsóbban van hasonlóan jó telefon, az sem lenne rossz. Az ár, amit írtam, egy felső határ, ami felé biztos nem tudok menni. A legjobb vételt keresem hosszú távra, és ahogy látom sokszor javasoljátok a MI A1-et. Ahogy feljebb is írtam, tényleg egész jó telefonnak néz ki.
(#122775) oliblood88:
Csak kíváncsiságból kérdezném, te mire használod az NFC-t, hogy ilyen hasznosnak találod?[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
válasz bmwsan #122714 üzenetére
Koszonom a valaszt!
Felesegemnek lenne es igen o csak kattint es annyi
Ez a 3+3+3 gari mit takar?
Olcsobbik telokhoz olyan 55ezer ft kornyeken az s7hez meg skkor 20al tobbert jutok!
Kerdes h akkor ezek szerint az s7 idotallobb? 3-4 evente van csere ha nagyon muszaj!
Elore is koszonom h ezekre is valaszoltok!
Tobbet mar nem kerdezek! -
Pucu1989
csendes tag
válasz bmwsan #122694 üzenetére
Kicsit félek hogy az s7 kibír e még 2 évet Előfizuval hoznám mindkettőt a p10 et 40ért, de megér nekem annyit ha kiszolgál 2 évet De talán egy hajszálnyival a p10 felé húz a szívem. Amúgy meg i6s ről váltanék, elég volt aksi,akadások,progik lefagyása...régen ez nem volt divat
iPhone 15 PM
-
Ájvé
veterán
válasz bmwsan #122684 üzenetére
De mondjuk nem tudtam, hogy EMUI-n már van, szóval kösz
(#122687) Fall-N:
Most komolyan te szoktál olvasni? Fogalmam sincs melyik EMUI-val jött, sőt azt se hogy van már benne, MIUI-ra írtam hogy nincs benne appdrawer, olvass már kicsit vissza!
"EMUI 5.0-ával jött, nem 5.0-val."
Most akkor mi van?[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
-
matezs
újonc
válasz bmwsan #122624 üzenetére
Rengeteg tesztet néztem, illetve olvastam, de még mindig nehéz döntés. 100-150 ezer között gondolkodok. Kicsit félek Samsungról Huaweire váltani, de minden tesztben dicsérik. Egy megbízható telefont szeretnék erős hardverrel és az sem hátrány ha normál használat mellett nem merül le 1 nap alatt. Inkább most fizetek ki érte pár ezressel többet, de semmiképp nem szeretném megbánni, hogy lecseréltem az A510et.
-
matezs
újonc
válasz bmwsan #122622 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Galaxy A5 (2016)-ról váltanék. Ennek a teljesítményével is elégedett voltam, csak újítani szeretnék. Huawei és Samsung között. Ár-érték arányban jobbnak tűnt a Mate 10 lite, mint az S7. Ezeken kívül gondolkodtam még A8 (2018), P9 és P10 készülékeken is. Akkora a választék, hogy nehéz dönteni...
-
juuzer
addikt
válasz bmwsan #122486 üzenetére
Szerintem a H9 és a G6 is jó választás lehet Sosem volt még LG Androidom, szóval ezt sajnos nem tudom. A kollégák szerintem tudnak rá mondani valamit Egyébként Mobilcorneren kb 130 alatt van a p10, érdemes lehet ránézni. (A 3+3+3 garit nem tudom náluk, még P9 vásárlás előtt kérdezősködtem és sokan be tudták regelni a 3 év garira az ott vásárolt P9-et)
Egyébként a Mi A1 sem rossz, a maga kategóriájában kiváló készülék, csak ugye egy kategótriával lejjebb játszik.
Vamos a la playa.
-
123xyz
aktív tag
válasz bmwsan #122484 üzenetére
A Xiaomi Mi A1 és a Huawei P10 az árat illetően elég széles skálát határoz meg... De ha az ár/érték arány a fontos, én a helyedben a Honor 8 és a Huawei P9 készülékeken is elgondolkodnék, lehet valamelyik megfelelő kompromisszumos megoldás lenne. A Telekomnál most mindkettő listaáron (alapból függetlenül vagy azonnal függetleníthetően) 80-ért kapható - még ha nem is a legfrissebb, de felső kategóriás készülékekért ez azért elég jó ár szerintem És a P9-re is tudtommal érvényes a 3 év garancia
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz bmwsan #53378 üzenetére
salgo: ehhez annyit tennék még hozzá, hogy ha szeretnél fhd-t lejátszani, akkor sp, ha szeretnéél játszani, akkor szntén nagyon sp. g2 minit nem nyomkodtam, bár a négy a7-es mag összességében hajszálnyit gyengébb, mint az sp 2 krait magja, és az sp gpu-ja (graikus egység sokkal erősebb, de ez ugye csalk a fent említett tevékenységnél jön ki, a processzorban meg nincs túl sok különbség. a képernyő nem vészes, bár egy note-ot mellé téve nem olyan szép a szín, amúgy meg nem venni észre. csak nincs dupla koppos feloldás, ami az lg-nél lehetséges
bgyg: z, egyértelmű, a 4s már nagyon elavult, lassú, és gyenge
[ Szerkesztve ]
-
szinimini
senior tag
válasz bmwsan #53348 üzenetére
Ahhaaa
Hát meggyőztél
A 4 és a G között billen vmelyik oldalra a mérleg? Vagy teljesen egy forma
Amit írtál az alapján a nexus 4 felé billen inkább nem?
a 4re a frissítések gyári romok vagy custom?w333
Hol lehet kapni a 4et 75k -ért?
Találtam,de az mit takar,hogy light box?[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz bmwsan #53344 üzenetére
Nexus 4 összes gyárilag független és magyar nyelv is benne van, tartozékok között gyárilag egy Nexus -hoz sincs füles ...
(#53346) szinimini
Nexus 4 legfrissebb android rendszer jelenlegi a 4.4.2 és hamarosan jön a 4.4.3 és 4.5 ! nagyon gyors és smooth az egész, fejlesztői Google telefon
Nekem volt S3 LTE ami ugye szintén 4 mag és 2GB/RAM viszont a Nexus 4 sokkal gyorsabb és jobb, anyaghasználatban ég és a föld a kettő !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest