- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Így van, ahogy előttem Kbali is írta,
Telekomtól is és Yetteltől is független Dual-sim telefonokat kapsz. Ha van egy kiválasztott telefonod, akkor náluk kell rákeresni először, és csak utána jön az Árukereső...
Telekom listaár = feltöltőkártyás ár,
aYettelnél viszont ki kell keresni az adott eszköz feltöltőkártyás árát (nem egyenlő a Yettel-listaárral).
A 2021-ben Yetteltől vásárolt Redmi 9T-m is Telekom kártyával fut, és a 2023 márciusban Telekomtól kihozott Samsung A54 első perctől Netfone kártyával megy a Vodafone hálózatán. Évek óta nincs már szolgáltatófüggő telefon.**Minél nagyobb brandet választasz, annál inkább megfizeted a nevet.
** A Vodafone az Apple termékeket vodafone-függőként árulta. Amióta "One" lett a nevük nincs információm. Listaáraik évek óta nem jók, nem sok értelme volt onnan eszközt kihozni. Kb ugyanilyen értelmetlen árazás van a Netfone.hu-n is.
-
cs.zs.
veterán
Szia,
Motorola G84 helyett már van frissebb G85 is 8/256 kivitelben 100.000 alatt, pl a Telekomnál is (legjobb a szolgáltatói gari, hiszen bárhol vagy az országban, probléma esetén mindig van a közeledben Telekom is),"...- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Mindegy. De legyen legalább 256gb tárhelye.
- Egyéb igények?
OLED-kijelző, magasabb frissítésű (pl. 120 Hz) ..."Nekem van egy 2024 nyár elején vett Samsung A25 5G 8/256GB telefonom, amit nagyon szeretek, 120Hz Amoled kijelzője van, és jó kamerája, és nekem átlagosan visszafogott használattal 2 teljes napot tud, összesen 5-6 óra kijelzőidővel,
és a "híresen lassú max25 wattos Samsung töltésről" meg csak annyit, hogy 30 perc alatt 50% megy bele az 5000mAh telepbe, azaz pl 10 %-ról 60 %-ra. Esetemben ez azt jelenti, hogy 30 perc töltés = + 1 nap. A mai egy erősebb nap volt, reggel 5-kor indult, én nem szoktam ennyit nyomkodni, majdnem 4 órányi kijelzőidő ment bele, és így maradt benne 47% . [kép]
103.400 Ft volt, és az utolsó fillérig megérte, most 115.000 körül szóródik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest