- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
válasz
Bati0501 #37839 üzenetére
HTC ben lévő snapdragon s4 simán van olyan jó mint a 4X tegrája, emiatt ne aggódj
kijelző felbontás pedig akkor la kijelzőre nagyon éles képet ad
HTC sense UI-ja pedig nagyon szép és gyors
Nexus nagyon is jó, én valószínűleg azt vennék ha találok garisat, nagyon jó teló azSőt, ha jól emlékszem, 4X topikban batai15 kolléga cserélte a 4X et nexusra és nem bánta meg
4.3 a legfrissebb szoftver rá, de két kattintással nyitod a bootloadert és pár héten belül lesz rá CM 11 (android 4.4) is
Kínai telefonok is nagyon jók, csak a support.....(#37842) gabor9991 Ha nem gond a vaku hiánya az 520on, akkor mindenképp azt vedd!
Ha pedig gond akkor Ace 2
-
Semm1
tag
válasz
Bati0501 #34839 üzenetére
Amikről már elég sok tapasztalat van, jókat írnak róluk és a fórumon is több embernek van már ilyen:
ZTE V967S
Lenovo A820
THL W100
JIAYU G3S - 2 változat is van pár dollár eltéréssel, érdemes az 1,5 GHz-es változatot nézni, venni.
Xiaomi Hongmi
THL W200
ThL W8
Lenovo S750Esetleg még, de érdemes utánuk olvasni:
UMI X1S
ZOPO ZP810
UMI S1
ZOPO ZP910
Iocean X7Tudom miről írsz, én is nemrég estem át egy Kínai rendelésen, úgy hogy azelőtt el sem tudtam volna képzelni. Igaz én drágábbat választottam, de már több mint egy hónapja megelégedve használok egy Xiaomi Mi2-t.
Ha valaki tud még ajánlhatót írjon, nem olvastam minden telefonnak utána ami a piacon van, annyira nem vagyok elvetemült. -
Riuko
senior tag
válasz
Bati0501 #27078 üzenetére
"eléggé erős túlzás,amiket írtál."
Én a topikban olvasott negatívumokat írtam le, nem saját kútfőből merítettem.
Ha te nem olvastad ezeket a hibákat, sajnálom, én igen.
Különben most én is 4X-et használok már kb. 2 hete, teljes megelégedettséggel.Sajnálom ha megbántottam érzékeny lelkedet. -
pulguinha
aktív tag
válasz
Bati0501 #24705 üzenetére
Vettem korábban egy Desire X-et, azonban mivel már többször vittem cserére (52fokra melegedes, pixel hiba, sipolo hangszóró) igy most más típust keresek helyette. Ez 50E volt, igy e körül az ár körül keresgélek. Az első DX-ek bírtak 2 napig, csak majdnem elolvadt, az többi nem olyan forró de fele annyit bír, viszont mind sistergett, sipolt.
-
pulguinha
aktív tag
-
pulguinha
aktív tag
válasz
Bati0501 #24692 üzenetére
Az előzmény alapján akkor annyit módosítanék, hogy 2g, háttérben folyamatos net sync (e-mail, csevego, maxxx fb), 1-2 óra net (bongeszes nem videó nézés , ritkán becsuszik pár perc youtube), 5-10perc telefonálás. Én így használom. Játszani nem igazán játszom, 3g-t csak akkor ha nagyon kell, fotó ritkán. Ennyire irreális a 1,5-2 nap elvárása?
Egyébként pont a fenti használhat miatt lenne fontos a kijelzo minosege is.
-
pulguinha
aktív tag
válasz
Bati0501 #24692 üzenetére
Azt nem írtam, hogy fotózás, meg videózás, meg játék meg minden más is
Én alapvetően ennyit használok a telefonból, netezés és nagyon minimális telefonálás. Ez egy álom cél volna, aztán ami a legjobban megközelíti az nyert. DX kapcsán többen írták, hogy ilyen igénybevétellel simán bírt 2 napot -nekem valahog ynem akarja, bár eleinte simán elment 1,5 napot -kikapcsolt kijelzővel 3G wifi modemknt meg 6 órát), meg írják a teszteknél is hogy erős igénybevétel (bár ezt persze még soha nem konkretizálták.)
De akkor kérlek írd meg, mi a jelenlegi legjöbb teljesítmény a listámból. Nagy segítség lenne, ha tudom mire számíthatok. -
phobeus
aktív tag
válasz
Bati0501 #20961 üzenetére
hát ha el tudod adni akkor acer cloudmobile az expansysnál bestbuy, viszont fogyóban van... S Advance illetve Grand X is jó lehet bár azok kicsit túl mennek a kereten ha újonnan veszed, használtan már bőven vannak. Xperia U is idejöhet viszont nem bővíthető, kevés a tárhelye. HTC-ből ennyiért én nem tudom mit lehetne, használtan valami Sensation talán, bár szerintem azok már "öregek", ettől még jók, csak újat már nem találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest