- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
barack1997 #110543 üzenetére
Kialakításából adódóan jobban bírja.
Ha minden igaz jövőállóbb is. -
BenHans
addikt
válasz
barack1997 #110536 üzenetére
Szia!
Mate 9/S7 UFS tároló, HTC 10 eMMC, olvasásban gyorsabb az UFS, írásban pedig valamivel gyorsabb a HTC megoldása.
Audio képességek terén a HTC a nyerő. Fotózásban az S7. Videózásban a Mate 9, főleg ha a felvett hang minősége is számít, de ebben a HTC is virít. A HTC-nek sincs miért szégyenkezni, kamerát tekintve 2016-os TOP5-be belefér...
Kijelzőt tekintve Samsung-HTC-Huawei a sorrend a legjobbtól kezdve, de természetesen nem beszélhetünk óriási különbségekről, a Mate 9 nagyobb kijelző és kisebb felbontás miatti szerényebb ppi értéke lehet kirívó egymás mellé téve őket.
A nyers erővel egyiknél sem lesz gond.
Üzemidőben az S7 és Mate 9 kb egál, a HTC 10 kicsivel elmarad tőlük, de itt sem jelent gondot az egész napos használat.IP védettséget, ha jól tudom a Mate 9-ről nem közöltek. Az S7 IP68-as a HTC IP53-as. Ez magunk megnyugtatására jó, de garancia nincs beázásra. Hozzáteszem nálam a nem IP védett készülékek is túléltek záporokat, és párás helyen is jártak... Ha piszkos kézzel fogom meg tok nélkül, akkor sem a csap alatt fogom lemosni, ha IP ha nem.
A Huawei mellett szól a 3 - 3 - 3 garancia.
-
bobika44
csendes tag
válasz
barack1997 #110536 üzenetére
Én is ezek között gondolkoztam, és a Mate 9 mellett döntöttem. A HTC 10-et sajnos nem tudtam kipróbálni, de az S7 és a Mate 9 közül számomra a Máté nyert. Eddig egy pillanatra nem bántam meg. Teljesítményre sok különbség nincs, talán kamerában az S7 jobban teljesít, és az vízálló. Az S7 most olcsóbb is, igaz, közel 1 éves lesz. Mate 9 mellett szól a gyorsabb ujjlenyomat érzékelő, jobb üzemidő. Sok minden szól mindkét telefon mellett, nekem a Mate 9 jobban bejött, úgy mindent nézve.
-
lezuvius
őstag
válasz
barack1997 #109629 üzenetére
Maga a csatlakozo fej jobban illeszkedik a telefonba es ezaltal stabilabbnak tunik. A kabelnel nincs kulonbseg.
Eselyes, hogy egy hosszabb hasznalatnal cseres lesz a kabel de erre alternativakent ott van a Qi toltes az S7-ben. -
istnag
addikt
válasz
barack1997 #109629 üzenetére
Nem tudom mennyi a keret, de egy Mate 8 vagy Mate 9 méltó utód lenne,
-
Shingen
addikt
válasz
barack1997 #79394 üzenetére
Mi a baj vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest