-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz
sagesz93 #158623 üzenetére
Szifonok közül a legjobb akkuja a 11 Pro Max-nak van, utána 11 a második. Az SE kb. annyit bír, mint a 7 újkorában, a 11 ettől durván jobb. A 12 Mini valamennyivel jobb akkuban az SE-től, de a 11-től ez is jóval gyengébb.
A 12-es széria nem az akkuról híres, a sima 12-m kb annyit bír, mint az előző telóm, egy bő másfél éves Xr.
Ha nem gond a kijelző (bár 7-ről nem lesz az) akkor a 11-es maximálisan ajánlott. A kijelző gond elenyésző darabszámra igaz, azt is cseréli az Apple.
-
Ájvé
veterán
válasz
sagesz93 #133283 üzenetére
Pocophoneba erősebb a hardver, de igen sok mindent beáldoztak az erős hardver miatt, így kijelző is elég gyenge, de kamera se nagy szám. De Honor Play is hasonló ebből a szempontból, ez is egy jóárasított játék telefon. Én F1-re szavaznék a kettő közül. Az hogy melyik mennyi lesz milyen akcióban, nem mernék jóslatokba bocsáltkozni. Kintről viszont lehet hogy jóval kedvezőbb áron beszerezhető a Pocophone F1 és jobb akciók is lehetnek fekete pénteken mondjuk.
Mi Mix 2 notch nélküli, 835 nem rossz, kb 20-30%-al erősebb nála a 845 de így is nagyon erős, GPU téren ez is jobb a Kirinnél szerintem.
Viszont iszonyat jól néz ki, bár ez nem volt szempont, nekem is kell egy Mi Mix 2(s)(ez se volt szempont).
#133293:
Sony XA1 Helio P20-as. XA2 kettő kapott S630-at. -
törölt tag
válasz
sagesz93 #133272 üzenetére
Akkor Mi A2 Lite (Note 6 Pro) van csak ebben az árkategóriában, ha ennyire fontos a notch.
Egyébként gondolom a PUBG majd menni fog elég jól a Note 6 Pro-n is (nekem az SD430-as SoC-val rendelkező mobilom is egész jól vitte), viszont a Fortnite az nem biztos.Moz: a Mi 9-nél nagyon kíváncsi leszek, hogyan fogják ott megoldani a kávamentesítést, notch nélkül. (persze ha nem lesz majd notch)
-
Tin
veterán
válasz
sagesz93 #129651 üzenetére
az volt eddig a jellemző, hogy 1 hétig nem volt, aztán kb 1 hétig megint kapható volt. az elmúlt 1 hónapban legalábbis. én 1 hete rendeltem, másnap itt volt, utána még napokig lehetett kapni, mert ránéztem egyszer-kétszer. próbálj meg rájuk írni, hogy mikor várható készlet. ha meg az nem, plusz párezerért van máshol is.
-
Tin
veterán
válasz
sagesz93 #129649 üzenetére
eustockos redmi 5-öt azért még ne add fel, én 1 hónapig figyeltem, többször volt raktáron újra és újra, mire végül 1 hete rendeltem egyet, és meg is jött.
nem vagyok képben a piaci viszonyokkal, de egy átlagos mobilhasználónak, akinek nem fontos a retina felbontás (mert mondjuk idősebb és úgyse látja) tökéletes választás. számomra nagy meglepetés volt, hogy mennyire jó cucc 40 ropiért. persze, játékra csak korlátozottan alkalmas, de a telefon-böngészés-videónézés-közösségi média vonalon mindenre elég. de mindenképp 3/32-es változatot válassz legalább.
-
-
nyisziati
veterán
válasz
sagesz93 #103001 üzenetére
Oukitel K4000 Pro 87$-ért az Aliról (+áfa+2500 vámkezelési díj), vagy Ulefone Paris 100$-ért + sarcok. Cakkumpakk többek, mint 30, de többeknek van egy másik topikban, beváltak.
Ránézhetsz a Pingdigitálra is, én is megtettem, de ezért az árért egy kategóriával lentebb lévő telókat kapni (pl. Doogee 280, 32 ezerért, 1 gigás verzió). Ahhoz képest a Paris kb. 39-ért sokkal jobb választás.
Ha semmiképp nem akarsz 30 fölé menni és kell a hazai gari, vagy gyorsan kell a teló, akkor a Blackview A5 vagy A8 a "szódával elmegy" kategória a Pingből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Háztartási gépek
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest