-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
válasz
k-adi #114479 üzenetére
A weboldala alapján majdnem minden jogszabályi előírást betartva tájékoztat, ami ritka (persze nem mindent...)
Viszont a nyilvános cégadatok alapján 2017.januárban alapították a mostani, üzemeltető céget....ha van is tapasztalat a mobilcorner.hu mint oldalról ez a cég még biztosan nem intézet gariztatást...
Alapvetően a sufnik közül vannak akik használják a "dobom a céget és újat hozok létre ha gáz van"-t.
és ezzel véletlenül sem szeretném a sufni gsm-ek többségét mebántani, hisz a többség a jogszabályokat betartva korrekt módon dolgozik, és "nyilvánvalóan" a mobilcorner is korrket cég, sőt én is vásároltam már sufniból, csak úgy mondom... -
juuzer
addikt
válasz
k-adi #113602 üzenetére
De, bővíthető, a dual SIM és a bővíthetőség általában nem járnak párban
Tényleg annyi a különbség ebben a tekintetben, hogy ha dual SIM-es akkor nem tudod egyszerre 2 SIM-mel +SD-vel használni.
P10 esetén meg bővíthető a single SIM-es is. Ezt most már Droidnál nem nagyon szokták eljátszani szerintem, hogy kihagyják.
Inkább az a divat, hogy egybe rakják a SIM+SD slotot így nincs még egy plusz nyílás a házon (amivel egyébként nem értek egyet).
-
juuzer
addikt
válasz
k-adi #113600 üzenetére
Lehet hülyeséget írok, de azt hiszem csomó telefonnál ugyanazon a tálcán van a SIM és az SD is és általában a bővíthetőséget áldozod fel a 2. SIM javára. Bár ez telefonfüggő ugye
(Az 1. generációs Xperia XA-nal azt hiszem a dual SIM-es modellben volt dedikált SD slot.)
Szerintem ha úgyis egy SIM-mel használnád akkor mindegy.
-
haten
tag
válasz
k-adi #109479 üzenetére
Talán a legjobb megoldás megvárni az egy évet, amikor kijön a következő friss modell, és akkor esik 10-20%-ot az ár, viszont ha több évet várunk, gyenge lesz a készülék. Éppen ezért az árat, és a teljesítményt is figyelembe véve, talán legjobb 1 évesen vásárolni egy telefont. 1 éves és 2 éves kora között. 2 év felett nem ajánlott! Persze az alacsony ár és a teljesítmény között, mindenki maga dönt, melyik fontosabb. Én legtöbbször egy éves prémium zászlóshajót veszek 3 évre.
-
-
lezuvius
őstag
válasz
k-adi #109453 üzenetére
Erdemes lehet ranezned meg a G5-re,Htc 10-re és a tavalyi flagshipek kozul az S6-ra vagy ha nem szamit a B20, akkor meg a MI 5s is jo lehet.
G5-nek ha nem zavar a kulseje, akkor ar-ertekben talan a legjobb az 5 kozul viszont figyelj ra, hogy LG gyari garisat vegyel ha odakerul a sor (legyen kitoltve es pecsetelve a garilevel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest