- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
matiasrex
csendes tag
Szia, Korábban már asszem tegnap leírtam mik az igények.
- Árkategória: kb130 000ig
- Használt vagy új? újat szeretnék, használtban nem igazán bízok
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával (Fontos lenne a gari, mert az előzőn nem volt, meg is szívtam rendesen. )Ha akad tipp, ahol részletre vagy hitelre tudok venni, azt megköszönném. Netfone előfizetésem van.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú (min 5 év) ennyit a mostani telefonom (Xiaomi x3 pro nem bírt ki.
- Mire használnád? 2 játékkal játszok jelenleg Marvel Future Fight, Marvel Strike Force, Szeretném a kisfiamat fényképen és videón minnél többet megörökíteni.( Nem vagyok profi, de azért szép képeket szeretnék.) Sok appot használok (ügyitézés, vásárlás, tanulás stb )-
Operációs rendszer: Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6.4''-6.7'' tökéletes
Strapabíró, jó aksival rendelkezzen.
Samsung nem igazán tetszik valamiért, Igazi okot nem tudok rá.Öreg vagyok lehet azért. De ha sok ajánlatot kapnék rá, megfontolnám. Huaweiem volt már, és egy LG-m is. Azok stabilak voltak. a mostani Xaomi-val sajnos befürödtem alaposan. Ráadásul szülinapra kaptam, és azóta is hallgatom hogy hát drága volt meg ilyenek
-
matiasrex
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #186613 üzenetére
eMAG?
-
matiasrex
csendes tag
Mivel előző posztomra nem találtam, választ. Másképp kérdezném. Egy Huawei p30 pro mennyire jó telefon jelenleg. Ára kb az lenne amit rá tudnék költeni.
-
matiasrex
csendes tag
Sziasztok, egyszer már sikerrel jártam itt, így újra próbálkoznék.
Xiaomi Poco x3 pro telefonom teljesen megadta magát. (zárlatos alaplap)
Hasonló illetve esetleg árban egyforma de jobb telefont keresnék.
Játékok Marvel Future Fihgt, Marvel Strike Force, Afk Arena.
Szeretnék jó képeket és videókat csinálni, mert van egy 2 éves kisfiam. Legyen jó minőségű kamerája. Tartós akkumlátor, illet mivel poros helyen dolgozok ( faipari gépek, apró por szállás) legyen strabíró.
A keretösszeg kb 100 ezer Ft. Garanciásat szeretnék, használt nem jó. Ha tudtok esetleg megbízható webshopot is ajánlani, ahonnan lehet rendelni, akár/főleg részletre, hitelre (akár privátban is), azt nagyon megköszönném. -
matiasrex
csendes tag
Üdv!
Huawei p8 lite telefonom kezd nyugdíjas lenni. 5 éve van velem, de le kell cserélni.A célok: játék, kb 3 mint például Marvel Future Fight, Afk, illetve, Marvel strike force. Babám fotózása
. illetve netezés.
6gb ramban gondolkodok. 100 000 ft körül.
Samsung, Xiaomi, esetleg Huawei? vagy más? Várom a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest